Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exonia Shaiya

lopescio

Gracze  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wiadomo kiey bedą beta testy bo juz druga polowa wakacji jest ?? :P

Wkrótce ;)

Zapraszajcie znajomych, reklamujcie serwer :) Im więcej będzie chętnych graczy, tym większą motywację będę miał, aby ukończyć serwer. A to z kolei oznacza, szybszy start serwera ;)

Niedługo założę fanpage na facebooku :)

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lopescio, Na brak chętnych na pewno nie będzie co narzekać dużo ludzi rezygnuje z PL'ki i szukaja nowych przygód na privach w tym miesiacu mam nadzieje powstanie ten serwer Exonii wiec zobaczysz :) Reklamować będę jeżeli będzie serwer chodził mogę nawet zrobić krótki filmik na YouTube ale dpiero jak serwer wstanie na nogi :) Życzę powodzenia i cierpliwości ! Czekam ... :)

Opublikowano

Tak samo jak pan wyżej będę promował ten serwer na YT NK itp. ale dopiero jak powstanie :) Czekam na bete z niecierpliwościa POWODZENIA :)

Opublikowano

O_o facebook no no no widze że się nie obijacie

ps. założyłem sobie facebooka tylko dla exoni :) :P

Opublikowano

dałem ci 2 suby i 2 łapki :)

#EDIT

Widzę że chcesz pomóc, więc napisz do mnie na gg 20888865

Może lopescio(lub ja) znajdzie ci coś do roboty, lub da materiały na filmik z serwera :)

#EDIT2

daj lepiej link w code bo moderator może skasować

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Ja też zachęcać będę gram na privie sporadycznie z nudów Shaiya Haven sporo polaków gra tam także będę pisał do nich że powstał nowy server znaczy powstanie już niedługo :) Pospamuję troche na trade na pewno ktoś się skusi na PL'kę :) mam też na kompie Shaiyę Heroes ale nie gram na niej kiedyś grałem tam też jest sporo polakow znaczy byyło nie wiem jak jest teraz, na pewno załatwię trochę ludzi ! :)

Opublikowano

najpierw niech stanie serwer bo nie zachęca się ludzi do czegoś czego nie ma

A wiesz, że nie piszę się o rzeczach, o których się zielonego pojęcia nie ma? ;)

Dokladnie Vroza :) bedzie serwer ON to tez i Players ON ;) czekamy...

Wiesz jakie są koszta utrzymania serwera dedykowanego? :) Najpierw muszę zebrać graczy ;)

Czekamy czekamy a ja nie mam w co grać xD

Jeśli ten serwer naprawdę się uda wielki szacun :)

Uda się uda ;)

Dużo zależy od Was, graczy. Wy macie dużo znajomych na innych serwerach, wspomnijcie im o Exonii, niech nie wspierają obcych serwerów ;)

Opublikowano

Pff a co mi tam wejdę na PL i będę napierdzielał na trade o Exoni aż mnie zbanują ;p;p zawsze to jakaś reklama :)

Opublikowano

A wiesz, że nie piszę się o rzeczach, o których się zielonego pojęcia nie ma? ;)

Wiesz jakie są koszta utrzymania serwera dedykowanego? :) Najpierw muszę zebrać graczy ;)

Uda się uda ;)

Dużo zależy od Was, graczy. Wy macie dużo znajomych na innych serwerach, wspomnijcie im o Exonii, niech nie wspierają obcych serwerów ;)

Chyba się nie zrozumieliśmy. Biznes is biznes to jest jak hazard nie zaryzykujesz nie zyskasz.Tu masz tak samo musisz włożyć w to wiele pracy plus początkowy koszt utrzymania servera. I nie mówie tu o samym zarobkowaniu na nim ale abyś przynajmniej wyrobił na opłaty.

Namawianie ludzi do gry puki server nie stoi jest bezcelowe. Widać to chociażby po lajkach na fb, bo ludzie nie mogą go lubić gdyż iż ponieważ nikt na nim jeszcze nie zagrał ;)

Opublikowano

Chyba się nie zrozumieliśmy. Biznes is biznes to jest jak hazard nie zaryzykujesz nie zyskasz.Tu masz tak samo musisz włożyć w to wiele pracy plus początkowy koszt utrzymania servera. I nie mówie tu o samym zarobkowaniu na nim ale abyś przynajmniej wyrobił na opłaty.

Namawianie ludzi do gry puki server nie stoi jest bezcelowe. Widać to chociażby po lajkach na fb, bo ludzie nie mogą go lubić gdyż iż ponieważ nikt na nim jeszcze nie zagrał ;)

Z uwagi na Twój wiek, nie mam możliwości prowadzenia dalszej konwersacji z Tobą.

Opublikowano

Vroza, każdy server jak zaczyna przygode reklamuje się najpierw żeby zachęcić jak najwięcej ludzi to chyba normalne więc nie wiem o co masz pretensje

Opublikowano

Dobra koniec tematu bo robi sie niemila atmosfera !!! A Ty lopescio nie gadaj tyle na forum tylko bierz sie za robote, bo jak widzisz to juz druga polowa wakacji chcialbym przypomniec ;/ a Exonia dalej nie istnieje !!! 3mamy Cie za slowo :) see you soon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...