Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] Klan mpc w DO

mas12mix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam pomysł, żeby zrobić klan mpcforum w darkorbit na wszystkich światach pl czyli pl1 pl2 i pl3. Narazie nie mam pomysłu na nazwe klanu no ale może wy wpadniecie i napiszecie

swoją propozycję. Czekam na wasze opinie.

PS. Klan byłby dostępny dla wszystkich firm.

Opublikowano

tak żeby wszyscy sie o MPC dowiedzieli!

Poza tym i tak napewno juz administracja wie o tym forum a przynalezność do takiego klanu zwiększała by ryzyko bana ;]

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Opublikowano

Było, ale po co wam to? Klan 5 osobowy, który ciągle lata na bocie i nie ma z kim latać... Marzenie!

Opublikowano

I co ? Wy we 3 przeciwko jednemu mocniejszemu graczowi i koniec waszego "wylotu".

Opublikowano

*Pomysł taki sobie, niektórzy z mpc i tak znają się w grze:p

*BP może i by sie nie przyczepiło, ale ja nie chcę latać w klanie, gdzie wszyscy uważali by go za klan bociarzy:p

*Nobbek popieram, co to za klan jak konta 23/h chodzą na bocie, 1h to repka na bazie:P

*Miszczu pamiętaj że bot, to bot, taki zawsze ma czym sie bić i jak gdzieś tam jest napisane, ''... jesteś zawsze 3 kroki wcześniej przed wrogiem'' :P

Poza tym znam co najmniej 5 osób z tego forum, które nie pękłoby wlatując w cały klan:p

Opublikowano

Dawajcie ludzie ,stworzymy klan (ja jestem na pl1) który będzie bił wszystkich na głowe ! ... TO będzie przełom .Nie róbmy zbyt wielkich ograniczeń ,ale żeby było bardzo dużo ludzi ... Co wy na to ? zaraz wymyślimy nazwę klanu .Jak się tak wszyscy do tego przyłączymy to w top 100 na pewno będziemy a nawet i lepiej .

CO o tym myślicie ?

Nazwa klanu nie musi być związana z MPC ,a do klanu przyjmowalibyśmy aktywnych graczy a nie w większości bociarzy ; )

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Ja jestem z pl3 ale ten klan będzie na wszystkich serwach pl i wszystkich firmach (moo eic vru)

Po stworzeniu klanu założyciel ogłosi nabór ( nicki bd podawane na pv a w temacie same eq ) i ja nie będę założycielem ( za słabe mam konto bo tamte dostało bana ) więc kto inny założy klan.

Minimalne wymogi ustalimy później. I nazwe też, tylko teraz pytanie kto będzie założycielem możecie składać propozycję tylko napiszcie jakie macie eq itp. ( piszcie w temacie ) i nie podawajcie swojego nicku.

Opublikowano

Sądze ,że jestem za słaby ,ale dobry pomysł ,zeby zrobić na wszystkich serwerach .

Mam nadzieję ,że nie będzie tak ,że nikt nie będzie chciał sie dołączyć ,ja liczę na to że będzie ponad 20-30 ludzi w klanie lub więcej ,bo tak to nuda ...

Ja bym mógł założyć ,ale większość na mpc jest lepsza .Co ja mogę ...

Ja mam 16 lvl FE nie całe 10 PP ... ale czy to ważne ? ważne ,że bedziemy zjednoczeni i najmocniejsi

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Myślę ,że ludzie nie będą wchodzić do klanu ,bo jest tam ktoś [cenzura] dobry ,ale chodzi o to że jest z MPC Forum .

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...