Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] Klan mpc w DO

mas12mix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszcie do modka działu , powinien (jeżeli mu się taki pomysł spodoba) z koordynować jego stworzenie zasady itp itd i stworzyć taki klan.

Opublikowano

Piszcie do modka działu , powinien (jeżeli mu się taki pomysł spodoba) z koordynować jego stworzenie zasady itp itd i stworzyć taki klan.

Niestety, ale w każdym poście moda tego działu jest "Nie chce mi się", więc radzę wam to olać.

Btw. US4 (USA EAST 3) rlz.

Opublikowano

Zakładamy ? Czym szybciej tym lepiej ! PL1 Odzywać się !

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Jak już koniecznie polski serwer, to niech będzie to pl2.

Opublikowano

@Up przecież można miec klan na kazdym serwerze, czesc bd tu, czesc tu.

PL3 4EVER.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

PL1 :)

pl1 ,pl2 ,pl3 na każdym z tych serwerów utworzylibyśmy 1 klan ,tak jeden i w nim będa 3 firmy.

Dlaczego jeden klan na serwerze? Ponieważ myślę ,że na eic będzie 4 graczy na mmo powiedzmy 2 a na vru 1 .. ..

Więc myślę ,że mój pomysł jest chyba dobry .

Proszę o wasza opinie .

Opublikowano

Jezu ... Niech ktoś zrobi temat w którym wszyscy chętni będą się zapisywać . Każdy tylko napisze w temacie na jakim serwie gra pl1/pl2/pl3 . Jeśli nazbiera sie dość pokaźna liczba osób , To wówczas będziemy myśleć nad założeniem klanu itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...