Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie zawiodę się?

ManXer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio popełniłem ogromnego faila kupując Maxa Payne'a 3, bo w multi i tak nie zagram - według Rockstara jest to problem z moim komputerem, jednak dziwnym trafem na forum Steama jest ponad 5 stron tematu o problemie który u mnie występuje i każdy z postujących tam też nie może przez to grać, z resztą z tego co czytałem to i tak z trybem wieloosobowym jest coraz gorzej i mało kto tam jest. Nie potrzebnie kupowałem też Skyrima, bo nie przypadł mi do gustu. Chcę kupić grę, która nie znudzi mi się szybko i w której będę mógł maxować wszystko przez dłuższy czas a rozpoczęcie rozgrywki od nowa, nową klasą będzie samą przyjemnością. Ostatnio pogrywam w Diablo 2, ale ukończyłem triala trójki i bardziej mi się spodobała, może dlatego że jest łatwiej dostępna dla nowych graczy. Żeby już więcej nie pisać - dobrą decyzją będzie sprzedanie Steama z grami podanymi tutaj:

To jest ukryta treść, proszę

dołożenie trochę kasy i kupienie Diablo III? Mam zamiar grać tylko przez multi, single mnie nie interesuje. Fajnie też by było gdybym dzięki temu nie musiał kupować do listopada niczego innego oprócz FIFY 13 i ewentualnie AC3.

fs_overall.png

Opublikowano

Nie, Diablo 3 znudzi ci się niestety szybko. Sam mam przegrane 150 godzin, i już rzygam tą grą. W tej grze po prostu chodzisz, napindalasz, zbierasz loot, przechodzisz tą samą kampanie po xx razy by zdobyć lepszy itemek. Nie polecam, sam chyba sprzedam swoje konto.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Na pewno gra na multiplayer Ciebie nie znudzi. Możesz wybrać wiele klas i grać ze znajomymi, dodatkowo zostanie wprowadzony tryb PvP, dzięki któremu przegramy kolejne dziesiątki godzin.

Można również zagrać na hardcore, blizzard powoli dodaje różne rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...