Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]permy

22kristof22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby nie dostać bana trzeba mieć wejścia to raz a dwa ADM`owie nie banują na bieżąco tzn główny support włącza skrypt który patrzy w log itd. jak znajdzie za dużo rzeczy to banik. Czyli nie radzę latać na boxy bo są pułapki na nich tzn nie widzialne boxy który bot widzi.

ja raz kupiłem 2 lata temu z 30 tysi za sms i nie dostałem ani jednego warna

a w tej bajce było smoki ?

Tak 30 tyś to mi się nie chce wierzyć. Nawet top 1 nie wydaje tyle max 5 tyś.

możliwe pewna osoba top10 pl1 jak zliczyła wyciągi bankowe po 5 latach gry wyszło dobre 8tys zielonych :O ale ta osoba była dziana.
sygnacu.jpg

Opublikowano

Wiesz po 5 latach gry 8 tyś to nie jest za dużo są pewne osoby które wydały kasę równowartości dobrej fury.

Przykład - Żebek911 czy jakoś tak

Cyborg

Mnich

i wiele więcej

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

Opublikowano

Żeby nie dostać bana trzeba mieć wejścia to raz a dwa ADM`owie nie banują na bieżąco tzn główny support włącza skrypt który patrzy w log itd. jak znajdzie za dużo rzeczy to banik. Czyli nie radzę latać na boxy bo są pułapki na nich tzn nie widzialne boxy który bot widzi.

a w tej bajce było smoki ?

możliwe pewna osoba top10 pl1 jak zliczyła wyciągi bankowe po 5 latach gry wyszło dobre 8tys zielonych :O ale ta osoba była dziana.

Gówno wiesz, a próbujesz kozaczyć. Niewidzialnych boxów od dawna nie ma, a to że napisał 30 tyś to już chyba mogłeś się domyślić że chodzi o uri?

Opublikowano

Ja się nie domyśliłem niestety. Tak więc przepraszam za wszystko.

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...