Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Paysafecard

xx18xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich chcialby sobie doladowac nx za pyasafecard ale gdy wchodze na ta ich strone i wlaczam mapke gdzie znajduja sie punkty sprzedazy tej karty to wyskakuje mi sklep kolo mojego domu tylko obok jest napisan PayUp i nie wiem czy jak kupie to PayUp to mi doladuje nx czy to wogole jest inna karta bo przyinnych pisze np Epay itd wiec w skrocie pytam sie was czy jak porosze w sklepie o to PayUp czy to jest ta karta Paysafecart i czy za nia doladuje nx. TROCHE CHAOSU WNIOSLEM ALE MAM NADZIEJE ZE MI POMOZECIE DAJE LAJKA.

POZDRAWIAM xx18xx

Opublikowano

PaySafeCard to PaySafeCard... Ja też mam w sklepie PayUP i dobrze było normalnie zapłaciłem.

Opublikowano

Karz im zajrzeć w terminal i poszukać PSC bo na pewno musi być. 100% nie kupuj tego PayUp.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

PayUp a paysafecard to jest to samo . PayUp to jest firma ktora produkuje pasysafecard;p

Tak dla jasnosci ;p

RMCF1902 To tez jest spam ? teraz napisze do administracji bo sie uwzioles i niech zrobia co trzeba ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...