Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wait Hack by xTymeKx

xTymeKx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wpakowalem 3 twoje pliki do packa , start.bat tez , wlaczam clienta metina i odpalam przez start.bat , ale wyskakuje okienko ze nie wykrywa metin2client.bin w packu. powiedz co mam zrobic? dopisac do tego indexa cos? ale co bo powiedziales nazwy twoich plikow , na koncu czy gdzie dokladnie?

Opublikowano

Zrób filmik na którym właczasz tego WH prosze

Zacznijmy od tego na jaki server potrzebujesz wh bo nie na kazdym dziala :)

//

A co do wh to wklejasz pliki do pack, dodajesz wpis do indexu i odpalasz metina(nie przez patchera).

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Wpakowalem 3 twoje pliki do packa , start.bat tez , wlaczam clienta metina i odpalam przez start.bat , ale wyskakuje okienko ze nie wykrywa metin2client.bin w packu. powiedz co mam zrobic? dopisac do tego indexa cos? ale co bo powiedziales nazwy twoich plikow , na koncu czy gdzie dokladnie?

start.bat to obejście i powinieneś go wypakować do głównego folderu metina a reszte do packa. Nie każdy serwer posiada metin2client.bin przez co obejście wam może nie odpalić, w takim przypadku włączcie go byle nie przez patchera.

Opublikowano

Mam problem. Jak odpaliem to pierwszy raz to zadzialalo normalnie poźniej wyłączyłem chciałem odpalić znowu i teraz mi pisze cos takiego:

LOG

"metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE"

Z góry thx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...