Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wait Hack by xTymeKx

xTymeKx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszystko działa jak należy

Alegoria losów to Tatuaże na ciałach, Historia Ciosów i obrażeń, blizny po postrzałach.

Zęby zjedzone albo z głodu albo w walce. kości przetrącone albo Głowa albo Palce.

Opublikowano

Spróbuj nie podmieniać indexu ;)

Jak wybiorę postać, podczas ładowania się gry (gdy pasek dojdzie do końca) client się wyłącza. Pomocy !: )

Opublikowano

Wrzucam go do clienta teodena i nic (obejscie nie dziala tam) poniewarz nie ma pliku w cliencie "metin2client.bin" I gra uruchamia sie przez inny plik

asd

Opublikowano

POMOCY!!! Gram na diamondmt2 , kiedy probuje wlaczyc plikiem w paczce to pokazuje ze nie zlokalizowano metin2client.bin , szukalem a tam nie mam takiego pliku blagam pomozcie!!!

A czy jak wrzuce i odpale kamermoda to zadziala - chyba nie :(

Opublikowano

ja jebe niemoge tera zagrać w metka nawet jak przeinstalowalem nie da się włączyć

CZekam na odpowieć jak to naprawić teraz dzieki temu cheats niemoge nawet wlaczyć metka bez tego czita (odinstalowalem i zainstalowalem) -.-:(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

<p>Polecam hack działa jak marzenie na serwerze AvonisMT2 tylko jeden mały kłopot trzeba zmienić nazwe pliku startowego tak jak mam na SS<a href="

To jest ukryta treść, proszę
">
To jest ukryta treść, proszę
</a> z czasem dam edita na inne serwy. Pozdrawiam</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p><br />

Hack na 100% działa na:<br />

AvonisMT2<br />

Derox<br />

VirtualMT2 (tu trzeba zrobić to samo co przy Avonisie i zmienic nazwe pliku startowego na metin2client.bin)<br />

<br />

Nie działa na:<br />

Divineworld(wyskakuje blokada przez HS jeśli ktoś potrafi to obejść to proszę aby się podzielił^^)</p>

Opublikowano

Ja odpalam przez ten start a tu klops nic nie ma

Nie działa czy się nie włącza ?

Jeżeli nie działa utwórz skrót metin2client.bin

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...