Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Problem ] Instalacja systemu co 3 dni

RuSs3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z moim blaszakiem

mianoowicie musze instalowac system co 3-4 dni czasami zdarzalo sie tak ze system dzialal tydzien ale to juz jest rzadkosc...

moze ktos wie dlaczego?

wszystko dziala ladnie , pieknie nie ma co narzekac ..

np. Uzywam komputer caly dzien wylaczam , 2 dzien mozna powiedziec ze tez .. wylaczam kompa

3 dzien wlaczam a tu blad * blue screen <3 *

irobie formata i tak w koleczko

moze ktos wie dlaczego ??? jestem informatykiem ale 1 raz w zyciu spotkalem sie z takim czyms

dodam ze dysk twardy nie ma uszkodzonych Sektorow.

Dziekuje , pozdrawiam.

Opublikowano

no to masz walniętą grafikę, pamięć ram, zasilacz albo płytę główną, dokładnie co to sobie znajdź podmieniając części

@down wirus odpada, nie pozwolił by na instalacje. objawy bardziej pasują do uszkodzonego jakiegoś podzespołu albo normalny pad kompa ze starości

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Podpinasz jakieś dyski przenośne pen-drive itp?

Gdy instalujesz system od nowa?

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Ciesz się, że działa parę dni :D Ja musiałem instalować codziennie na starym kompie. Danego dnia mogłem wyłączać kompa po parę razy i za każdym się włączył a następnego dnia klapa totalna. Po krótkim czasie padł zasilacz. W Twoim przypadku obstawiał bym płytę główną bo ja Swoją potem sprzedałem i koleś nie miał żadnych pretensji czyli musiała być dobra.

Opublikowano

Mozesz tez podac nam specyfikacje komputera, byc moze to tez jakis wirusktory zostal na nieformatowanej partycji.

komputer 99% czysty :)

Podpinasz jakieś dyski przenośne pen-drive itp?

Gdy instalujesz system od nowa?

nic nie podpinam

po formacie robie tak :

Avast

steowniki

na koncu podlaczam neta :)

Opublikowano

Byc moze uszkodzony ram/plytaglowna/procesor/grafika. Sprawdzja po kolei zmieniajac w/w elementy co bedzie winne. Masz moze kod bledu BSoDa?

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

1 rzeczy tu nie rozumiem skoro bluescreen ci wyskoczył to już systemu nie idzie uruchomić?

System oryginalny czy pirat?

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

1 rzeczy tu nie rozumiem skoro bluescreen ci wyskoczył to już systemu nie idzie uruchomić?

System oryginalny czy pirat?

pirat ;d

Jaki zasilacz i czy system oryginalny ?

zasilacza to wina nie jest ... gdyby bylo cos z zasilaczem wgl. naped by sie nie otwieral :)

Byc moze uszkodzony ram/plytaglowna/procesor/grafika. Sprawdzja po kolei zmieniajac w/w elementy co bedzie winne. Masz moze kod bledu BSoDa?

nie mam kodu bledu . powiem ci ze Ram 100% sprawny grafika tez to moze byc cos z Plyta albo prockiem .. :)

Opublikowano

Niekoniecznie, zasilacz moze powodowac nieprawidlowa prace elementow.

Podaj jaki masz sprzet (grafika, ram, procesor, ile dyskow i napedow, jaka plyta glowna i jaki zasilacz (dokladny model))

Misiekantos253

Opublikowano

Niekoniecznie, zasilacz moze powodowac nieprawidlowa prace elementow.

Podaj jaki masz sprzet (grafika, ram, procesor, ile dyskow i napedow, jaka plyta glowna i jaki zasilacz (dokladny model))

grafika nvidia x5600 ( 256mb) , 1gb ram , 3.0 procek Intel , 1 dysk ( 80gb ) , plyta VIa ( gowno ) :D , zasilacz to nie wiem .. pozniej podam :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Opublikowano

No to moze lezec problem po stronie zasilacza, musisz odczytac jakis model czy co tam na nim jest napisane bo moze on okazal sie wadliwy.

Misiekantos253

Opublikowano

No to moze lezec problem po stronie zasilacza, musisz odczytac jakis model czy co tam na nim jest napisane bo moze on okazal sie wadliwy.

zrobilem inazcej xD

zmienilem kompa a dysk ( twardziel ) zmienilem na ten co sie wali .. i to wina twardziela bo to samo jest na calkiem innym sprzecie :)

tak wiec Dziekóóóóję za poomoc :) Limit leci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...