Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Symulator Farmy 2011 - Usterka po Patch 2.2

norek123123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!!

Miałem LS'a 11 na patchu 1.0.1 i gdy chciałem wbić na multi pisało abym pobrał nowego patcha . Pobrałem 2.2 ( obecnie najnowszy ) . Pisze żeby wpisać klucz produktu więc spisuję z pudełka gry mój klucz . Działa :) Jednak gdy wchodzę w Multiplayer nadal pisze , żebym pobrał nowego patcha a przeciesz mam 2.2 NAJNOWSZEGO. Co mam zrobić ?

Co robiłem ?

- reistal gry - nie pomogło

- ktoś napisał , że to przez port 25565 więc go odblokowałem - nie pomogło

- Przy tworzeniu serwera wpisałem IP zamiast portu - nie pomogło

HELP - Nie wiem czy dobry dział więc nie usuwać pliska

Opublikowano

Jesteś pewny, że wgrałeś dobrego patcha? Może on był jakiś piracki czy coś. Pobierz stąd. Wyłącz zaporę systemową oraz antyvirusa bo może one blokuje dostęp.

To jest ukryta treść, proszę

/Zastosuj się

To jest ukryta treść, proszę

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Serwer dobrze skonfigurowany, rozumiem, że na hamachi?

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

To wygląda tak jak by nie widział tych zainstalowanych patchy. Sprawdź czy patch instaluje się do dobrej ścieżki. W wpisach w rejestrze powinieneś mieć wszystko podane.

8can.png

Opublikowano

Tyle , że jak zainstaluje patcha to pisze mi na dole , że mam patcha 2.2 ( oczywiście jak włączyłem grę na dole pisze patch 2.2 ) . Instalator wybiera dobrą ścieżkę . Nie wiem w czym usterka .

Opublikowano

Po instalacji patcha zrestartuj komputer. Masz dostęp do drugiego komputera? Jeśli tak, to sprawdź czy na nim to samo jest. :)

8can.png

Opublikowano

To już naprawdę nie wiem co zrobić. Może usuń wszystkie save/zapisy z gry ;x Karta sieciowa działa poprawnie?

8can.png

Opublikowano

To już naprawdę nie wiem co zrobić. Może usuń wszystkie save/zapisy z gry ;x Karta sieciowa działa poprawnie?

Karta sieciowa powinna działać poprawnie , ponieważ kupiłem nowy komp a co to usunięcia save nic nie dało :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...