Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Czy Xenox zchodzi na psy przez dzieci ?

electromusic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdobodobnie 3/4 osób na xenoxmt2 ma okolo 13-14 lat. Oczywiście nie chodzi o wiek ale o ogar. Ale zobaczcie sami czy przegranie pvp jest powodem do kłutni oraz wyzywania ? Jeśli myślisz żeby banować takie osoby daj Like

Takie osoby najczej mówią teksty z popularnych filmów. w tym przypadku Wojna Polsko Ruska. + jeszcze co usłyszałem jak sie dowiedział że jest na MPCForum.

Dzuecua.jpgjeszcze_cos.jpg

Opublikowano
zchodzi
kłutni

+ Twoja sygna

Ty zbyt dużo latek także nie posiadasz :)

chyba ze mieszka za granica kilka lat tak jak ja to powiem ci szczerze ze tez robie bledy :)

Tak jak napisałem, sygna na zbyt wiele nie pokazuje ;)

Opublikowano

+ Twoja sygna

Ty zbyt dużo latek także nie posiadasz :)

chyba ze mieszka za granica kilka lat tak jak ja to powiem ci szczerze ze tez robie bledy :)

co do Xenoxmt2 to nienawidze tego servera od poczatku , nie wiem czemu moze dlatego ze za duzo tego wszystkiego + PRO ELO KOKSY 10 letnie ;]

Opublikowano

Bana powinien dostać jedynie za wulgaryzmy. Jeśli taki koleś się wkurzy po przegranym pvp, zacznie gadać, ale bez wulgaryzmów to nie powinien dostać bana.

Opublikowano

Tytuł mówi sam za autora :D.

To jest norma, że dzieci są na największych 4funach ^^.

Opublikowano

To jeszcze nikt nie wiedział, ze xenox, pandora, elite, dragon to największe syfy wszechczasów ? Nigdy nie grałem na nich, nie mam zamiaru użerać się z natrętnymi bachorami.

Na tych serwerach granica wiekowa to maks 15 lat. Zero ogaru, dużo ksucia, kradnięcia etc.

Opublikowano

Jak grałem to niewidziałem czegoś takiego tylko ze już dobijało mnie jak stanie ci 200+ i walnie ci po 1kkk czy tam ile nie pamiętam ale wiem ze drugie tyle hp mi zabierali

1329567577-U533270.jpg

sygna by

Intiq

Opublikowano

Na XenoX były , są i będą takie "niedorozwoje" . Wystarczy się przejść do Jinno , tam zawsze albo ktoś robi takie błędy , że aż muszę metka wyłączyć , albo stoi sobie człowiek spokojnie (jestem z Shisnoo) i banda dzieci 100lvle zaczynają mnie bić po ledwo 20k krytem . Nie bije nikogo , a napier*alają tak że im się o mało loczki nie porobią . Albo jak taki 250lvl myśli , że jest kozak w eq na 250lvl i bije każdego... -.- .

PS. Nie , nie chwale się ani nie żale .

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...