Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomysł na cheata

Reporter88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ja mam jeden pomysł tylko nie wiem czy to zadziała.

Chodzi o stworzenia moda/ hacka, dzięki któremu będziemy widzieli MOOBY na większą odległość. Bo gdy mamy hacka, dzięki któremu nie widzimy mgły mamy mały zasięg 'widzenia moobów'. Co zrobić żeby ten zasięg powiększyć. Takie coś by się bardzo przydało przy wyszukiwaniu metinów.

P.S. Przecież zasięg 'odczytywania' tej 'widoczności moobów' nie jest zapisywany na serwerze.

P.S.2 Prosiłbym aby ktoś mądrzejszy, kto się zna, to przemyślał.

P.S.3 Jeśli zrobiłem błędy, albo coś jest niezrozumiałe to pisać ;p

P.S.4 Zrobiłem ten temat tutaj, bo jakoś temat "Wasze pomysły" nie za bardzo się 'prowadzi'.

Opublikowano

to sie hyba zoom hack nazywa, to zwieksza zasieg widzenia przez morzliwosc nieskonczonego oddalania kamery xD

Opublikowano

Uzależnione od serwera? Jakim cudem? Serwer chyba zapisuje tylko gdzie one są, a kiedy się pojawiają decyduje człowiek, ponieważ jeśli idziemy do przodu to się pojawiają nowe stworki, i te pójście do przodu przecież zależy od nas co nie? Jeśli źle rozumuje to mnie poprawcie.

Opublikowano

Ale miejsca gdzie są moby na mapie nie jest przechowywane na twoim komputerze tylko na serwerze. Właśnie od tego czy się poruszysz czy nie zależy czy ci serwer wyśle informacje gdzie się znajdują moby. Tzn. każdy twój ruch jest wysyłany do serwera.

eh...

Opublikowano

No a da się wysłać na serwer kilka swoich pozycji? Innymi słowami czy da się być w 2 miejscach naraz? Raz chyba używałem takiego hacka, co stałeś w miejscu ale mogłeś kamerą latać po mapie (tylko w tempie normalnego chodu postaci, i nie szło przechodzić przez ściany) a moobki normalnie widziałem.

Opublikowano

To jest w Kamer Modzie w opcji coś tam Camera i do wyboru masz Lock i UnLock.

Nie sprzęt lecz technika czyni z Ciebie zawodnika.

649c1f9662363.jpg

Opublikowano

Napisałeś w pierwszym poście że przydałoby się to w wyszukiwaniu metinów. (nie mam pojęcia jak obejść to aby serwer wysyłał ci informacje z całej mapy)

Myślę że alternatywą do tego cheata mógłby być bot który chodzi po miejscach w których występują metiny i je bije. Widziałem kiedyś takiego bota co chodził po ustalonej trasie i szukał metinów:)

eh...

Opublikowano

Ten bot co napisałeś zdecydowanie nie jest alternatywną wersja tego cheata. Mając bota masz konkurentów, ponieważ nie tylko ty szukasz metinów. A mając to co napisałem to nie szukasz tylko wiesz gdzie one już są, więc w przypadku czerwonego lasu nie musisz popierdzielać przez cały las jak stare baby na grzyby.

P.S. Jeszcze jedno pytanie. Jak dzięki kamermodowi mam 999 speeda to jakoś jestem w danym miejscu ale muszę poczekać aż zauważę, że coś tam jest. Da się przyspieszyć odświeżanie tych moobów?

Opublikowano

ustawiajac 999 speeda poruszasz sie za szybko dla serwera i nie jest on w stanie zaladowac tyle mapy w tak krotkim czasie, dlatego to tyle trwa.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Wg mnie wtedy by nas lagowało, bo za dużo byłoby mobbów na mapie w jednej chwili. Po za tym nie widzę sensu, żeby widzieć tak dużo mobbów

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Siemka , jeśli ktoś mi pomoże to dam przez miesiac LUBIE TO ! Potrzebuje hacka , który za mnie kliknie na handlu AKCEPTUJ (nie TH) chodzi o akceptuj z jednej strony , więcej powiem na PW ! JAK UMIESZ , PISZ !!!!!!

pac_logo_header_transparent_800x200.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...