Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lipcowy konkurs MPCforum! Ogłoszenie wyników za czerwiec!

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponawiam moje pytanie z poprzedniego konkursu na które nikt mi nie udzielił odpowiedzi.

W regulaminie przyjęcia do MPC Coder Team piszę:

2. W MPC Coders Team mogą być tylko aktywni programiści forum tworzący dla niego programy lub tutoriale.

Jeżeli ktoś wrzuci swojego hacka i wygra, a potem nic już nie wstawi na forum; żadnego programu, cheatu, poradnika, to ranga zostanie mu odebrana?

1398258449-U383457.png

Opublikowano

szkoda że tylko programiści cheatów mogą brać udział w konkursie ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

@up.

Nie wiem jakim idiotą trzeba być aby odpisać takim postem jak Ty...

Nagrody

Pierwsze miejsce w kategorii cudzych wspomagaczy. GoldMember +

zdjęcie

10%

Pierwsze miejsce w kategorii własnych wspomagaczy. Zaproszenie do grupy MPC Coder Team +

zdjęcie

20%

kategoria pierwsza: Cheat/ bot -czyjś

kategoria druga Cheat/ bot - własny.

a mi chodziło o np. programu użytkowe, a nie tylko dopalacze.

ja np. spokojnie mogę napisać prostą grę, ale z okazji iż nie jest to dopalacz, nie mogę brać udziału w konkursie i teoretycznie nie powinno być dla mnie miejsca w MCT. I właśnie chodzi mi o to że takie osoby nie są docenianie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...