Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno

Emil0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanko.

Jestem nowy i planuje zacząć grać w Wow'a, ale moje pytanko jest takie, jak kupić go (chodzi o dodatki) i jak wygląda sprawa z płaceniem za niego, załóżmy że chce zacząć grać, ale nie mam narazie nic, żadnego dodatku ani gry. Co mam kupić by mieć wszystkie dodatki i jak za to się płaci?

Wystarczy kupić battle chest i klucze do dodatków:

Cataclysm i Wrath of the lich kings ? - Załóżmy że będzie mieć to co wymieniłem czyli tego chest'a i te dwa dodatki, i jak potem mam kupować miesięcznie ?? nie rozumiem tego, proszę wszystko wyjaśnić.

Opublikowano

Kupujesz Battlechest, dodatek Wrath of the Lich King, dodatek Cataclysm. Możesz kupić same klucze go gry lub tradycyjnie - pudełka z grą normalnie w sklepie. Po kupnie samych kluczy do gry , dodajesz je do konta na stronie battle.net. Wtedy możesz pobrać grę. Tak czy inaczej potrzebujesz konta battle.net.

Co dwa miesiące trzeba płacić abonament, ok 70-80zł. Istnieje jeszcze system raf, dzięki któremu płacisz niższy abonament, lecz jest ryzyko bana. Nie wiele wiem to płatnościach za pomocą systemu raf.

Opublikowano

A jak się skończą te 2 miechy , to mogę np za miesiąc kupić ? czy muszę bo mi konto usunie ?

Opublikowano

Raf podobno nie działa dla polski :P, chyba kupie wow'a i mam jeszcze jedno pytanko, są gdzieś questy spolszczone lub coś bo z niektórymi miałem problem.

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Wpisujesz nazwę questu i masz opisane, gdzie trzeba iść itp. itd.

@Down:

Od kiedy Battlechest jest darmowy? Możesz podać źródło, z którego wiesz, że jest on darmowy?

Nawet na Blizzard Store trzeba zapłacić za Battlechest.

Opublikowano

Kupujesz battlechest, wotlk i cataclysm a potem prepaid bądź raf sam parę razy rafa kupowałem i żadnego problemu nie było. Co do questów jest teraz o tyle uproszczone że na mapie ci pokazuje co gdzie i jak .

34jf695.png
Opublikowano

battlechest potem kupujesz dodatki po 40 zl (fabryka kluczy* w google*) i potem prepaidy za 70 zl na 2 miechy

1* nie reklamuje stron :)

moje bity elo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...