Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] Hack od CrazyBot - różne wersje

linoskoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro Destiny Last Chaos już pada warto by jeszcze je trochę dobić i pohackować na serwerze. Jest to najlepszy istniejący opublikowany i jednocześnie darmowy Hack do Last Chaos. Można z nim zmieniać Offsets'y, więc jeśli chce się go użyć do innego Last Chaos nie ma większych problemów.

myYbd.png

To jest ukryta treść, proszę

Oczywiście zapraszam do TuT'a o usuwaniu zabezpieczeń na Destiny Last Chaos, bo bez tego dostaniesz bana automatycznie.

Co trzeba zrobić przed uruchomieniem hacka:

- skopiować offsetsy ze spoliera poniżej,

- wkleić je do pliku offsets.ini w folderze z hackiem,

- zapisać plik offsets.ini,

- uruchomić LastChaos.

Offsetsy. Prawdopodobnie nieaktualne, bo tematu nie aktualizuję na bieżąco, ale przeszukaj temat od tyłu i może coś znajdziesz.

--> Destiny (kliknij 'Lubię to' w poście Tytanozz) <--

--> Vorms/SafeHaven (kliknij 'Lubię to' w poście xSagos) <--

--> MysteryRU (niepełne) <--

• Odpowiedzi 454
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Destiny pada??? ciekawe haha jak narazie caly czas sie rozwija i przybywa nowych graczy

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

ładny tutek, chociaż ja już go znałem :D

dupe bugowi pierwsze slysze co to niby robi i jak szkodzi?>

jest to kopiowanie itemów podczas crashy servera

Opublikowano

Ale to nie tut, wstawiłem po prostu hacka na forum xD

oj przepraszam, "fajny hack" :D

pamiętam go za czasów Alae LC :D

Opublikowano

czy ktos wie moze jak tego bota po polsku miec? uzywalem go kiedys w gildi Poland! :P na d3

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

To dziala na LC PL?

Hack jest na destiny,ale o ile ominiesz x-trapa to powinno zadziałać,bo Linoskoczek napisał,że można go używać również do innych wersji.

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Jestem początkującym w LC, więc nie mam pojęcia co oznacza Destiny Last Chaos , może ktoś podpowie ;)

jest to server prywatny LC, zajrzyj do Publikacji Serverów to znajdziesz :)

Opublikowano

Bota nie wiem jak odpalić, nie próbowałem nigdy. Konsola admina działa na zasadzie takiej jak każda inna - widzisz szelmy na niewidzialności, dmg jaki zadajesz przeciwnikowi, dmg otrzymywany i chyba też spawn mobków i ile naokoło ale tego nie jestem pewien. Wszystko dzieje się na systemowym czacie (oczywiście oprócz niewidzialnych szelm, bo je widzisz normalnie o.O)

Opublikowano

Wybierasz miejsce i klikasz teleport, ewentualnie wpisujesz koordynaty w "Szybki zapis" i klikasz teleport. Jeśli Cb cofa to nie wiem co zrobić, mnie cofało przez kilka pierwszych razy a teraz już działa więc to jest nienormalne troche ;) Spróbuj po teleporcie poruszać się WSAD'em, może zadziała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...