Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] Hack od CrazyBot - różne wersje

linoskoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.NET Framework odpowiada głównie za samo włączenie się aplikacji, jeśli ona się włączyła to już powinna działać do końca (inaczej wyskoczyłby błąd). Dodatkowo zakładając, że hack był pisany w .NET to byłby to .NET Framework 3/3.5 (bo z 2006 roku hack), który jest już wbudowany w Windows 7.

Raczej to samo z Visual C++, nie odpaliłby się bez tego.

Zakładam, że po prostu offsetsy są źle wklejone i tyle. Można spróbować jako Administrator uruchomić.

• Odpowiedzi 454
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

wie ktoś co może być powodem nie działania w pełni opcji tego bota na zwykłym pc tylko auto bot mi chodzi. A na lapku chodzą mi prawie wszystkie opcję.

Opublikowano

Witam.Mam pytanie odnośnie opcji HP i MP w tym hacku trzeba wpisywac tam jakieś wartości?Mam offsety na odiseum może tam coś nie działa ?

Mówisz o wyświetlaniu ile masz HP? Prawdopodobnie masz błędy offset i dlatego nie wyświetla, choć sam nigdy nie wnikałem w to.
Opublikowano

Ech widzę że na tym forum znalezienie offsetu to problem :P

Po pierwsze program ma 2 lata "z hakiem" (taki suchar) więc może nie działać poprawnie.

Jeżeli uruchamiasz i nie sypie błędami, ale też nic nie działa to znaczy że offset jest zły.

Już same nazewnictwo zmiennych jest chore :P

"status" to _pnetwork w nobskim wydaniu, gui to natomiast _puimgr a z części całkowicie zrezygnowano...

Ale co tu dużo mówić proszę bardzo przykładowy offset (na HardChaos^^):

To jest ukryta treść, proszę
Z tym, że na tym programie nie wszystko będzie działać...

Tak więc wersja rozszerzona dla innych użytkowników :)

To jest ukryta treść, proszę
Chyba aż tutorial machnę jak wyciągnąć te dane.. Przynajmniej te proste :P
Opublikowano

Ech widzę że na tym forum znalezienie offsetu to problem :P

Po pierwsze program ma 2 lata "z hakiem" (taki suchar) więc może nie działać poprawnie.

Bo to juz nie forum o cheatach tylko o tym, jak wbic lvl na tym i tamtym LC, ew. do trollowania przy publikacjach serwerow "wielkich" dev'ów :P

Zasada dzialania jest ta sama, wiec nie powinno byc roznicy w funkcjonowaniu haxa. A z tymi zmiennymi w ini, to w kazdym skrypcie sa inne :D

Opublikowano

Ma ktos moze offsety do lc Fantasy ?^^

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Dziala ten program ale tam nie ma obslugi bota a nanim mi bardzo zalezy. Wiem ze moge uruchomic 2 programy ten twoj i LastChaos-Bot 30.10.10 ( bot dziala bez offsetu na tym ) ale jak ktos sie pojawi w radarze to bot sie nie wylaczy.

Opublikowano

Może ktoś wytłumaczyć ocb ?

Wklepuje Offsety które innym działają (na destiny) jak widac lecz hack nie chce działać. Pojawia się tylko pasek obok radaru i nie działa. Mam Win 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...