Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] złapią ?

r1nb0w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boxybotem, bo to gówno.

Inne boty, to co innego.

Mylisz się każdy bot jest tak samo przyłapywany ja boce na pbdo-bocie i na boxybocie i bana nie mam :D mam wykupionego vps czyli jadę 24/7 :D:D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój dzień jak dziala bot wyglada tak ... gram z kolega na koncie to przez dzien schodzi 8 h grania czyli bicie kubikow solo albo statki, na noc bot czasem nawet przez dzien i bana nie widac i tak przez 6 miechow ;)

A i BoxyBot mi zebral w 1h na podawajaczu vega FS + pet zbieracz z 7 radarami jakies 3k uri to w tyle Kbot jest w stanie zebrac okolo 7k :)

Pozdro

Opublikowano

Gimbusy nie pomyślą że bot zazwyczaj zacina się po ~10 godzinach, jak dobrze pójdzie to i całą dobe pośmiga, ale nie ma chuja żeby wytrzymał ci 8 dni to raz, a dwa to co wyżej, nie znam sie na nowych zabezpieczeniach ale jeśli to prawda, to nie ma co ryzykować stratą konta i pieniędzy za prąd.

Pozdrawiam księdza.

Ministrant aka Miszczu.

Opublikowano

Boce boxybotem od ponad miesiąca..... prawie 7k energii do GG, a bana ani warna nie widać ^^

a

po ile dziennie ? i czy ustawiasz , żeby się np. na 10 minut wyłączał ?

Opublikowano

Kolego ja boce na 1 koncie KBotem już z 12 dni 24/7 zero warna a ogólnie już 4 miechy a drugim kontem boce boxym i non stop juz 10 dni i nic także jest ok :)

sygnaturaio.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...