Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Czerwone i niebieskie skrzynie jednak wszędzie

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kluczyki polecam. Kupiłem 10 niebieskich i zyskałem 3 LF-4 i 1 havock. Dobrze że nie ma ich w sklepie bo zaraz by wszystkie boty miały...

Opublikowano

Kupiłem 10 na próbę, i 5 LF4 wypadło :O Poza tym same gówna.

Opublikowano

Piszecie że ten kto niechce to nie kupi ale przecież darkrobit to jest całkowice darmowa gra więc każdy powinien mieć równe szanse i uri można zobyć przez smsa i przelew a ci co nie maja kasy DK i wrota a tu co? ci co nie mają kasy sobie nie kupią a darkorbit się zachwala że ta gra jest całkowicie darmowa.. jaka darmowa? skoro żeby podnieść niebieską skrzynkę trzeba zapłacić? czy to dalej jest darmowe? ci co przeczytali i zrozumieli wiedzą o co chodzi

Opublikowano

Tak, ale jak by nie patrzeć, te przedmioty możesz zdobyć też za uridium -.-

Opublikowano

Tak, ale jak by nie patrzeć, te przedmioty możesz zdobyć też za uridium -.-

jak dasz mi możliwość kupienia czerwonego klucza za uridium to będziesz guru :)
Opublikowano

Z czerwonych kluczy leci lf4, lf4 leci z boxów zielonych które są za uri. Nie ma nic za darmo, zapłać to będziesz miał szybciej, albo poświęć trochę czasu i zbieraj je z zielonych.

Opublikowano

lub ze złotych boxów też lecą nie aż tak źle jakieś 10 mil urki i byś miał komplet lf4 na cały statek , drony i peta na 15lvl i by może zostało na ulepszenie lf4

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

juz lepiej kupic podwajacz boxow i bocic miesiac niz kupywac te kluczyki smieszne ...

zakaz handlu

Opublikowano

juz lepiej kupic podwajacz boxow i bocic miesiac niz kupywac te kluczyki smieszne ...

Też prawda, ale tu dochodzi ryzyko wyłapania + Captchy.

@Down

Ja nie miałem takiego szczęścia, odpaliłem po 2h warn :P

Ale i tak będę dalej to konto bocić.

Opublikowano

jak juz od miecha boce i nic to i kolejny doboce bez ostrzezenia ani nic ;p a captch nie mam :)

zakaz handlu

Opublikowano

Przesadzili z ceną .Ja bym mógł grać bez havoków ,skrzyni ,lf-4 i innych badziewi :) ... rewolucja i kasiorka

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...