Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wielki SPIS Modyfikacji i Dodatków do WOT

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@info: Spis został uaktualniony do wersji 8.2.

Wyślesz atmosphere mod na inny serwer?

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP: chodzi o to że jak klikasz "Regularne pobieranie" to jest napisane żeby coś płacić? W prawym górnym rogu tego białego ekranu jest czerwony X. Kliknij w niego i będziesz mógł normalnie pobrać.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Jest jeszcze problem, nie działają odgłosy broni, spashów, i ładowania. pry okazji otrzymanych obrazen

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

I nie będą działać póki nie pojawi się sound mod na v.0.8.2. WG pozmieniało te wszystkie dźwięki i pododawało nowe, więc żaden nie działa ;) A nam pozostaje czekać.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

można prosić o dodanie odgłosy: 5. Odgłosy załogi jako komendy pingwinów (z małą domieszką króla juliana) z Madagaskaru na inny serwer bo potrzebne jest premium żeby pobrać ;/

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

Chyba nie został zaktualizowany bo wgrałem 3 mody i koniec WoT padł ;)

Opublikowano

@UP: nie jestem w stanie sprawdzać co aktualizacje all modów. Kieruje się zasadą, że jak coś działa na starej wersji, to musi działać na nowej (w 90% przypadkach działa). Napisz które mody wgrałeś, wtedy będę w stanie pomóc.

@2UP: postaram się wrzucić.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Mam pytanie: czy tutoriale są dla wszystkich jasne i zrozumiałe? Jeśli chcecie, mogę do tych tutoriali dodać screeny aby były jeszcze lepiej zrozumiałe. Chcecie?

@edit: sory za double posta.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

dla mnie są zrozumiałe ale np chciałem wgrać DMG panel i zegar to WoT przestał mi działać nie wiem czy to dlatego że nie pasują do wersji 8.2

PS: dalej czekam na odgłosy nr. 5 :D

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

dla mnie są zrozumiałe ale np chciałem wgrać DMG panel i zegar to WoT przestał mi działać nie wiem czy to dlatego że nie pasują do wersji 8.2

Powiedz dokładnie który zegar i który damage panel, ogólnie które mody wgrałeś. Musze wiedzieć dokładnie co nie działa żeby to ponaprawiać.

PS: dalej czekam na odgłosy nr. 5 :D

Myślę że nie uda mi się wrzucić tych odgłosów na inny serwer, bo ja tu tylko podałem linka (ale z tego co pamietam, to wszystko co tu jest na spedyshare pochodzi z mojego dysku, ale kurka nie mogę znaleźć ich u siebie). Pomyśle jeszcze nad tym ;)

a mi się coś zjebało i muszę od nowa pobierać grę fthat.png

Jeżeli wgrałeś mody tylko i wyłącznie do res_mods to wystarczy że usuniesz zawartość res_mods i bedzie gra hulać.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

@UP: gratulacje, MODÓW NIGDY NIE WGRYWA SIĘ DO RES!! PO TO JEST RES_MODS!! (są wyjątki co prawda, ale dotyczą tylko modów audio)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Powiedz dokładnie który zegar i który damage panel, ogólnie które mody wgrałeś. Musze wiedzieć dokładnie co nie działa żeby to ponaprawiać.

nie pamiętam który to DMG panel ;/ a zegar to Zegar 4

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

@UP: gratulacje, MODÓW NIGDY NIE WGRYWA SIĘ DO RES!! PO TO JEST RES_MODS!! (są wyjątki co prawda, ale dotyczą tylko modów audio)

a to ja już wszystko zwaliłem bo wgrałem audio mod do res_mods :P (ale działało)
Opublikowano

@UP: Z tymi modami audio to jest tak:

1) Można je wgrać do res, i wtedy podobno lepiej działają.

2) Można je także wgrać do res_mods, ale wtedy trzeba pierw skopiować cały folder audio z res do res_mods, i dopiero wtedy podmienić dźwięki, ponieważ jeżeli nie skopiujesz całego audio z res i wgrasz do res_mods tylko te zmodowane dźwięki, to w grze będziesz słyszał tylko i wyłącznie te zmodowane dźwięki i nic poza tym.

nie pamiętam który to DMG panel ;/ a zegar to Zegar 4

Rzeczywiście, zegar 4 jest nie kompatybilny z obecną wersją wota. Usuń z flash plik common.swf i powinno działac.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

@UP: Napisałem wcześniej, że poprzednie sound mody nie działają na obecnym wocie bo WG pozmieniało większość dźwięków i pododawało nowe. Obecnie tylko sound mod na silniki działa.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Panowie nie dał by ktoś pliku orginalnego audio bo wrzucilem ten mod z nowych dziwęków silników ale wole stare tylko że nie zrobilem kopi więc prosze !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...