Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Coders Leader - 4ggr35510n

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Miło mi poinformować, że od dnia dzisiejszego wprowadzamy nową rangę - MPC Coders Team Leader. Jednocześnie pierwszym MPCTL'em został 4ggr35510n. 4ggr35510n jest w teamie Codersów od samego początku, wykazał się wiedzą w zakresie programowania i tworzenia cheatów, którą promuje na forum pełniąc dotychczasową funkcję moderatora działu autoit. Po aplikacji 4ggr35510na na to stanowisko nie mieliśmy żadnych wątpliwości, że takiego człowieka potrzebujemy.

Głównym celem MPCCTL będzie koordynacja wsparcia osób w teamie MCT w dziale "Niezbędnik Cheatera".

Pozdrawiamy, gratulujemy i obiecujemy pełne wsparcie z naszej strony, Administracja.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie znam nawet, ale gje zet :>

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Gratulacje. ;) Ta ranga ma jakieś dodatkowe uprawnienia?

ps: Nie lepiej by było MPC Coders Leader? W randze MPC Media Leader nie ma tego "Team".

Opublikowano

Hoho:) Gratuluję.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Gratulacje... Fajnie było by rozpocząć jakiś projekt w najbliższym czasie.... Bo jak wiadomo już za miesiąc szkoła a wtedy będzie mniej czasu niż jest teraz :)

PS: Wszyscy z MCT dzisiaj na TS o 20:00 :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Dużo osób nigdy nie widziało tego nicku na oczy, ale to pewnie dlatego że: ~cytuję sopla "pewna osoba z działów dla inteligentnych, mało osób tam wchodzi". Nie żebym coś do kogoś miał...

Pogratulowałem już w dziale MCT, więc tu zostało mi jedynie życzyć powodzenia. :]

Opublikowano

Dużo osób nigdy nie widziało tego nicku na oczy, ale to pewnie dlatego że: ~cytuję sopla "pewna osoba z działów dla inteligentnych, mało osób tam wchodzi". Nie żebym coś do kogoś miał...

Pogratulowałem już w dziale MCT, więc tu zostało mi jedynie życzyć powodzenia. :]

Nie muszę go znać by wiedzieć że będzie lepszy niż geoning

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...