Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HaxBall Champions #2 - Mephisto 2vs2

Ray1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakoś byliście jedynymi osobami które miały taki ping... Jak włączacie gg, skype, torrenty i bóg wie co jeszcze to się nie dziwcie... Lepszego hosta nie dostaniecie bo nie jest potrzebny. Nie zgarniajcie na organizacje.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Pietras, Naxch

Szkoda mi słów o waszym zachowaniu. Przez cały mecz wyzywaliście przeciwników, dosłownie co chwile, dałem Wam szanse na ogarnięcie się do następnego meczu, ponieważ w innym przypadku będzie dyskwalifikacja.

A co do rezerwy, to nie chcę, by dużo meczy było ,,rozegranych'' walkowerem, dlatego przemyślałem to i pozwoliłem na rezerwę w jednym meczu, skończcie się burzyć, uważacie się na jakichś najlepszych na świecie którym wszystko wolno.

Opublikowano

@up mam ci dać nagranie hm poczekaj w ciągu tych 16 min oni wyzwali nas kilkadziesiąt razy bez podstaw a sorki bo strzeliliśmy gola im życie nie umieją przegrywać to wyzywają a poza tym bylem zdenerwowany tym ze co chwile włączałeś pauzę bo mieliśmy poczekać na synka jezu ? chlopie .. jeśli dalej uważasz ze ja najwięcej razy zwyzywałem ich i przeklnolem zaraz "upne" filmik i wam wszystkim dam i zobaczycie prawdziwe zachowanie
:)

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

A co do rezerwy, to nie chcę, by dużo meczy było ,,rozegranych'' walkowerem.

To lepiej aby oni dobierali "haxball'owych koxów"?.

Proszę cię nie schodź teraz na nasze zachowanie. Temat dąży o dobieraniu "dodatkowych" zawodników. Powiedz mi jedną rzecz. To po co w ogóle zapisywać się wiedząc, że w ten dzień nie wiesz, czy będziesz mógł zagrać? To ich wina, nie twoja i nie masz prawa zezwalać na "dobieranie" graczy. Dlaczego nie wspomniałeś o tym w Rules? Powinno takie coś być, a nie ma... Kolejny bug od strony administracji... Ogarnijcie wszystko na ostatni dopięty guzik, dopiero potem stwarzajcie turniej. Pamiętaj. Zawsze będą dzieci, które płaczą na wiele powodów, a ty powinieneś robić wszystko, aby temu zapobiec, bo głupie grożenie dyskwalifikacją nic ci nie da. Przecież sam chcesz uniknąć "walkowerów". Prawda? Eh... Zastanów się najpierw co piszesz. Poza tym czytałem na google w sprawie haxballa. Ping jest od strony hosta. Nie gracza. Także jeśli my mamy ping jest to wasza wina. Mi to osobiście nie przeszkadza, lecz jak widzę wyżej, niektórym tak. Kolejny bug...

Pozdrawiam mam tylko tyle do dodania w tym temacie naxch.

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Opublikowano

@Ray

Pytałem się Cb kiedy kolejny mecz a ty napisałeś, że jutro lub dziś, ale później, więc poszedłem pograć w minecrafta. Wchodzę na gg a tu Farex pisze, że mecz jest (20min-30min po skończeniu tam tego meczu...) Mów dokładniej drugim razem bo to nie ma sensu... Dla mnie twoje później oznaczało, że wieczorem a nie 30min... Wszystkie godziny powinny być ustalane co najmniej dzień przed turniejem i wstawione w tej tabelce... Proszę o szybsze podanie godziny bo znowu za mnie bd. rezerwa... -.-

(na pierwszym meczu nie byłem bo jak wstałem (12:00 ;x) byłem po dowód (ok. 13 wyszedłem) a jak wróciłem to już była 2połowa...)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

@Naxch, Pietras

Nie mam ochoty z wami dyskutować, sami zaczeliście wyzywać Pexiaka i Bambosa, po każdym to w końcu się zdenerwowali, ale umieli przestać nie tak jak Wy.

@Krycha

Farex się pytał czy mecz możemy rozegrać szybciej, to rozegraliśmy, spokojnie, teraz mecze będę podawał w odstepie kilkugodzin, Farex jednak chciał ta rezerwe wziąć.

EOT.

Opublikowano

I jeszcze jedna prośba. Pauzę dawaj dopiero, gdy ktoś trafi gola. Denerwuje mnie to, gdy jestem przy bramce, a ty klikasz pauzę.

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Opublikowano

@Krycha

Farex się pytał czy mecz możemy rozegrać szybciej, to rozegraliśmy, spokojnie, teraz mecze będę podawał w odstepie kilkugodzin, Farex jednak chciał ta rezerwe wziąć.

Dzięki za wyjaśnienie bo to mnie trochę wkurzyło... Napisałeś jutro lub później a tu po kilku minutach ;x

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

I jeszcze jedna prośba. Pauzę dawaj dopiero, gdy ktoś trafi gola. Denerwuje mnie to, gdy jestem przy bramce, a ty klikasz pauzę.

Narzekaliście na ping, Twój kolega pisał, żeby dać pauze, by ogarnąć go, sekundy później zaczeliście bluzgać za to, że dałem pauzę.

Panowie, radzę przemyśleć swoje zachowanie, bo sami się gubicie, koniec tematu, jak chcecie piszcie PW.

Opublikowano

Można wiedzieć za ile mniej więcej będą rozgrywane kolejne mecze? Za 1h/2h? Nie wiem, czy mogę iść coś zjeść , wyjść , rozejrzeć się, czy mam siedzieć i czekać ^^.

1std.png

Opublikowano

RAAY CO Z MECZEM mial byc o 15 przelozyles na 16 45 twoj post

"16:30 - nie ma ale, o tej dokładnie godzinie mecz, któryś team się nie zjawi w/o.

Sentence i Pegas a wam radze się ogarnąć z lekksza, bo tak MMT nie powinno się zachowywać.

ew. 16:45"

jest 16:43 i nic nie odpowiadasz na Gg T_T

WYGRANA Powiem tak poziom przeciwników był żenujący tylko obrażać potrafią a maja range MPC MEDIA TEAM SZACUN

To jest ukryta treść, proszę

Nie dosc ze na pw obrazali w Obecnosci Raay'a to jeszcze podczas gry pisali obelgi takie jak "huj ci w ooko"

POGRATULOWAC HOTSINGU RAAY

To jest ukryta treść, proszę

'2 k ping + pozdro kazdy na start pisal ze 2k ping ray pozniej ogarnal ping ale po 1 polowie znowu 2k ping BRAWP

Opublikowano

RAAY CO Z MECZEM mial byc o 15 przelozyles na 16 45 twoj post

jest 16:43 i nic nie odpowiadasz na Gg T_T

Minute później odpisałem, to nie takie wielkie spóźnienie, trochę cierpliwości, nie jestem robotem.

Opublikowano

w pierwszym meczu mieliście 8-0? A teraz przegraliście z nami 15-2... HAHA to się nazywa bez oporu ^^. Oczywiście panowie jak trafiali gola to pisali gz sobie... A jak my strzeliliśmy to wyzywali i mówili, że mają ping 2000. Bluzgali Hosta: Ray. Następnym razem nie piszcie, że ktoś was wyzywa, jeśli sami wyzywacie... Bez kultury nasi rywale byli...

takietame.jpg

1std.png

Opublikowano

Dowód na ping 2000+:

30397073215918874617.png

Proszę o powtórzenie meczu.

Wszystkie programy miałem wyłączone, jedyne co to TeamSpeak i HaxBall, nie sądzę, że przy internecie 20mb/s miałbym taki ping...

1356746888-U334301.png

Opublikowano

Sobie grajcie na takim hostingu pozdro gdzie pilka znikala po kopnieciu i pojawiala sie u nas przy bramce Szacun Lepiej bylo w 1 meczu jak Byla inna osoba z hostingu T_T

Opublikowano

Dowód na ping 2000+:

Wszystkie programy miałem wyłączone, jedyne co to TeamSpeak i HaxBall, nie sądzę, że przy internecie 20mb/s miałbym taki ping...

Dowód na ping 2000+:

30397073215918874617.png

wiesz o tym, że daje się 3 screeny do weryfikacji? Poza tym poczytaj na google. Takie programy jak: skype. Lagują haxballa, z tego co widzę, masz otwarty drugi temat o nazwie: Tworzenie nowego tematu. Także nie wyłączyłeś innych stron. Wina od strony gracza. Nie HOSTA.

@EDIT HAHAHA. Do tego umieściłeś screena, w którym wyzywasz. To powinno zdyskwalifikować twoją drużynę.

@EDIT 2: Po drugie powinieneś zrobić screena w połowie meczu... Pod koniec mogłeś specjalnie wymuszać ping... Ehhh

1std.png

Opublikowano

ojej jesteście śmieszni powiem tak jeśli bym przegrywał 15 do 2 tez bym płakał ze mam 2k ping i tez był włączyć skype itd żeby go mieć :)

taka jest natura ludzka ciężko się pogodzić z przegrana rozumiem powiem tak nie rozumiem ludzi takich jak wy nie będzie powtórki ponieważ w 1 połowie nic nie było mówione o lagach natomiast w 2 połowie pierwszego gola strzeliliście wy było gratulacje itd śmialiście się zemnie a gdy ja z naxchem strzeliliśmy wam kilka goli zaczęliście "płakać" o lagi dziwne prawda ?...

trudno ciężko pogodzić się z przegrana rozumiem ale trochę uczciwości tez powinniście mieć

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Skype był wylogowany. Mam tylko go podpiętego do paska.

haha penie :) Tego nie wiemy tak?. Po drugie mówię... Pod koniec meczu ja też mogę specjalnie wymuszać ping... W połowie screena nie zrobiłeś?... Ładnie to tak?

1std.png

Opublikowano

Nie wytrzymuje powoli z Wami. Panowie, może troche szacunku do przeciwnika? Dostaliście - nie płaczcie, mówiłem, wszystko wyłączyć, patrze tutaj skype, mogłeś jeszcze mieć pewnie torrenta włączonego, nie widać co było w znaczniku paska zadań. To jest niemożliwe, że z jednej strony ping 80, a druga miałaby 2k, jest to po Waszej stronie. Pytałem się czy chcecie zmiany hosta, każdy odpowiedział nie, w czym problem? Mecz nie zostanie powtórzony, BrudneSkarpety przechodzą dalej.

@UP

Nie, ale niedługo będzie kolejny, ponieważ jest faza półfinałowa.

Opublikowano

Gdyby nie zasady to by połowa z was dostała dyskwalifikacje za zachowanie...

Co do meczu skarpet i olejachtung to niestety nie ma możliwości powtórzenia meczu.

@Naxch dał Ci ss i jeszcze mówisz że tylko udawał. Skąd ty możesz wiedzieć jaki ping ma twój przeciwnik. Myśl człowieku!

Opublikowano

Nie używam czegoś takiego jak "torrent" ponieważ nie jestem złodziejem i wole kupić grę czy płytę z muzyką, niż ją ukraść.

Ale zacznijmy od tego, że taki turniej jest nie fair, kończę dyskusję w tym temacie.

1356746888-U334301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...