Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] TRADE HACK TWIERDZA

Krzychuuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mamy malutki problem bo około pol godzinki temu zostałem okradziony przez gracza KrasnaL17 tradehackiem :) Ponoć taki nie istnieje a jednak jest to duże zaskoczenie dla mnie , opisze sytuacje .

Miałem na Sell : Ebo +9 5b , Srebrna +9 5b , Zelak +9 5b .

Chciał to zobaczyć , wiec poszedłem do m1 i dałem mu handel po dosłownie sekundzie od wystawienia tego wszystkiego na handel , mój przycisk sam się zaakceptował i itemy powędrowały do niego . Teraz postaram sie wystawić atrakcyjniejszą ofertę i nagrać filmik .

Ale powiedzcie mi ... Jak to do kurwy nędzy możliwe ? :)

A i prosił bym Kamera , Andrzeja , Misiekantosa , Pro100 - o zajecie sie tym bo to jest niedopomyślenia , myslalem ze Mpc Forum zawsze jest pierwsze :)

Opublikowano

wszyscy mowia ze tradehack nie dziala napewno nie akceptowales przez przypadek ?

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Ja akurat z 2 lata temu znalazlem trade hacka który działał na pl ale się niepocieszyłem bo po poł godzinie była aktulizacja i na kolejny dzień bana dostałem -.-

yiWCsl1.png
Opublikowano

Ale skoro oni na to wpadli to myślę ze Andrzej czy Kamer , Misiekantos tez by dali radę. Do wczoraj nie wierzyłem w TradeHacka , może i Was to kiedyś spotka .

Opublikowano

Ale skoro oni na to wpadli to myślę ze Andrzej czy Kamer , Misiekantos tez by dali radę. Do wczoraj nie wierzyłem w TradeHacka , może i Was to kiedyś spotka .

Polacy? trochę wątpię, kamer mod to już zszedł na psy, że tak powiem. Dlatego nie pokazuje się eq ;))

yqwe5r.png
Opublikowano

Starczy troche pokombinowac i znac sie na tworzeniu cheatow. Dla chcacego nic trudnego.

Oczywiscie nawet jak ktos to zrobi sobie to i tak nie ma szans na to ze to udostepni, nawet za pieniadze. Jak sie rozejdzie to od razu spatchuja, a tworca tego nie chce.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

możliwe że w cliencie którego pobrałeś był plik dzięki któremu tamta osoba mogła zaakceptować za ciebie.

Zbieram "+" :) Pomogłem? NIE WAHAJ SIĘ Daj "+"

18706.png

21495.png

21571.jpg

Opublikowano

Więc czemu do tej pory mówiliscie ze to nie mozliwe i nie ostrzegaliscie userów MPC forum ? . Skoro misiek dobrze wiedziales ze taka mozliwosc jest .

Bo nikt o tym normalnie nie gada, nikt nie chce robić "przypału"

yqwe5r.png
Opublikowano

Milo Ty sam jesteś jak ten fake , idz ćwiczyć swoj BreakDance i nie komentuj czegos o czym nie masz bladego pojecia -.- Misiekantos jednak chcial bym sie dowiedziec czy mozliwe jest ze ktos sie wbil na kompa i jakos to zrobil ? Uzywam Antywirusa Eset Smart z licencja . Więc wątpie ze cos takiego jest mozliwe -.-

Opublikowano

Nikt sie nie wbija do ciebie na komputer, tylko robi to po stronie gry. Jak serwer ma bledy to taki tradehack jest mozliwy do zrobienia. To dokladnie tak samo jak zrobic 1hit killera na globale, wykorzystanie bledu i tyle, z reszta jest filmik na YT.

Wiecej nic nie powiem bo zaraz gimbusy beda sie za duzo chcialy dowiedziec.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...