Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Odzyskanie hasła

Radek31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko wszystkim, mam takiego problema. co jakiś czas usuwa mi się historia ( mam google chrome ) niestety tak ustawiłone jst że usuwa rówież hasła.

na jednym z serwerów shakes fidget zapomniałem hasła ( email równiez , konto jest doś długi czas) ( wczesniej nie musialem zapamietyac hasla bo mialem zopcje zapamietaj haslo, moge go nie pamietać bo mam bardzo dużo kont ) ale mam to konto na SF BOT 2.1v , i moje pytanie jest nastepujace czy za pomocą Bota moge je jakoś odzyskać ? na poczatku wpisuje się hasło a czy jakieś archiwum jest lub jakoś w inny sposób da się to rozwiązać? ;] pozdro

Opublikowano

Boty nie mogą zapisywać sobie haseł, ponieważ takowy program dawałby autorowi możliwość "przechwytywania" haseł przez autora programu.

A hasła na maila nie jesteś w stanie sobie przypomnieć? Nie miałeś żadnego pytania, dodatkowego maila przypisanego do konta mailowego?

Jeżeli miałeś na Gmail-u, to jeszcze możesz skorzystać z opcji udzielenia wielu pytań dot. konta. Wtedy sprawę rozpatrzy ich pracownik.

Ale musisz wiedzieć kiedy je założyłeś, ostatnie logowanie, itd. ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Spróbuj przez support. Miałem raz taki przypadek w plemionach to poprosili mnie o adres IP. Podałem i dali mi hasło do konta.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Jest wiele sposobów na rozwiązanie twojego problemu.

Najlepszym wdg mnie jest support. Musisz im udowodnić, że konto było twoje, nie radzę wspominać o bocie.

Do tego czasu ustaw sobie bota, żeby ci robił misje etc. nie trać konta i wiary :)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...