Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tapatalk, aktualizacja forum i usunięcie statusów - czyli kolejne zmiany na mpcforum.pl :-)

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda trochę statusów , bo jeśli ani nie w dziale hxb nie można dawać linków do room'ow , ani nie ma statusów , to jak mamy razem pograć...?

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko szkoda Statusów, to jednak w tym miejscu czasami można było się pośmiać ;).

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

Spoko ułatwi mi to pracę na tablecie

@ Statusy mają wrócić , to była najważniejsza opcja na tym forum :X , nie będzie ogłoszeń nic!@

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Nie ma możliwości stworzenia grupy, która będzie mogla moderować tylko statusy. Możliwość moderacji statusów posiada grupa która otrzyma globalne prawa moderacyjne na forum.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Największy minus jest z haxballem. Ja bym spróbował takiego rozwiązania, by powołać osobę, przykładowo Antix lub ktoś inny która zajmowała by się tymi statusami i je moderowała.

Dodatkowo można ograniczyć pisanie statusów przykładowo od X postów.

Opss, nie zauważyłem wiadomości kierzka. Wszystko się da, być może jest do pobrania jakaś modyfikacja, warto się zapytać na

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Ja tam w sumie nie korzystałem ze statusów, ale jak tylko na nie spojrzałem to tragedia co nieraz tam wypisywano.

I wielkie dzięki wam za tego tapatalka nie raz chciałem coś napisać z tabletu, a nie mogłem. Więcej takich pozytywnych zmian :)

PC: AMD Ryzen R5 2600 4.1GHz 1.3V /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 16GB G.SKILL Aegis 3000MHz CL16 /\ Palit RTX 2060 GamingProOC 6GB  /\ IRDM Pro GEN2 240GB+ 2x 1TB /\ Seasonic Focus 550W /\ SPC Gladius GD8 TG ARGB /\ IIyama x2483hsu-b1 "24" /\ Win10 Pro
Laptop: Lenovo Y580 i7 3630QM /\ GTX660M 1Ghz 2GB /\ 8GB 1600Mhz /\ GoodRAM IRDM Pro GEN2 240GB + 500GB HDD /\ Win10 Pro
Mobilne: Xiaomi Mi 9T 6/128 Black Snapdragon 730, Konsola: PS3 Super Slim CECH4004A 320GB
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth

Opublikowano

Co powiecie na statusy od postmakera... a za niezgodny z regulaminem zakaz pisania statusów na 7/30 dni? (najlepiej bez warna)

To by przynajmniej znacznie zmniejszyło spam, reklamy itp, w statusach :]

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Co powiecie na statusy od postmakera... a za niezgodny z regulaminem zakaz pisania statusów na 7/30 dni? (najlepiej bez warna)

Od ProUsera najlepiej moim zdaniem

Opublikowano

dobry pomysł..

Tapatalk, dobre ! :)

Opublikowano

A co to jest i gdzie jest ten taptalk?

@Edit

Ehh, moje niedoczytanie się kłania.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

A co to jest i gdzie jest ten taptalk?

Tapatalk - aplikacja ułatwiająca korzystanie z forum na platformach mobilnych

Działa tylko z forami, które mają zainstalowany plugin, co właśnie kokosz zroibł :)

Opublikowano

Myslisz że te 1% forum będzie pisało coś wartościowego dla pozostałych 99% ? Nie sądzę... bynajmniej ilość postów nie świadczy o ich jakości.

Opublikowano

Myslisz że te 1% forum będzie pisało coś wartościowego dla pozostałych 99% ? Nie sądzę... bynajmniej ilość postów nie świadczy o ich jakości.

Nabić te 1000 postów na takim forum to nie problem przy chęci zrobił bym to do końca miesiąca :)

Te statusy to był nie wypał popisał by lepiej na sb :P

wiem że i tak nie zaakceptujecie :*

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Doskonale! Zawsze czekałem na MPCFORUM.pl w Tapatalku. Miałem pisać sugestię ;)

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...