Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RMCF1902 & Topki wracają na mpcforum.pl!

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RMCF będzie odchodził i przychodził do porzygu ;_;

Tak jakbyście nie mogli dać nowych ? Kilka osób zasługuję na taką szansę, ale co ja tam mogę wiedzieć, jestem szarym kid'em więc wiem: stfu.

Nie będę nikomu lizał itd., że fajnie, ze wróciłeś itd., bo wiem, że tak będzie do znudzenia...

Co do topki gj.

Btw. kiedy się spodziewać nowej wersji IPB na MPC?

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To RMCF odszedł ?

Dziwnie jest ogłaszać powrót kogoś kto i tak zasuwał już "na tej samej posadzie" bo przecież jako Elita wcale nie próżnował.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Niby wrócił, a cały czas był global moderatorem, więc ten news raczej nikogo nie dziwi :P oby tylko nie powtórzyła się to o czym wspominał Omek pod koniec swojego blogu... ;)

Co do topek, to myślę że można zrezygnować z Dzisiejsi top użytkownicy, bo w sumie można to wszystko zobaczyć w odnośniku na dole strony.

up.

a po co komu ten czas online? głupie popisywanie się przed resztą, kto więcej ma...

Czas online to bajka. Jeżeli ktoś ma ileśdziesiąt dni to wiadomo, że zwykle zostawiał auto odświeżanie strony na noc, żeby dobić ten czas w jakims niecnym celu.

Drugą sprawą przeciwko czasowi online jest to, że ktoś nie odświeża strony "na siłę" - ma mały czas online i praktycznie może być super aktywny, mieć dużo tutorialów, a i tak w aplikacji na moderatora "wróć za miesiąc masz za mały czas online " :x.

ten pan co ma nick podobny do stacji radiowej to nie wrócił tylko kaler nicku zmienił :O.

Opublikowano

Witamy ponownie RMCF! :)

PS. Kiedy będzie czas online?

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Haha. Miał Elitę, nie różnił się niczym od globa. Warnował, banował, kazania prawił.

Dobra osoba na dobrym miejscu.

Przepraszam, że wyżyłam się na Tobie ze dwa tygodnie temu >.<

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Przecierz on nie odszedł ale i tak powodzenia, kiedy wróci czas online, i on zostanie wyzerowany czy co, czy tak jak było przed usunięciem, a może dalej nalicza tylko nie widać?

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Topka jest usless. Wiadomo kto jest pierwszy, bardzo trudno się jest przebić przez topkę. Bez sensu jest marnowanie zasobów serwera tylko dla tego ,żeby patrzeć ciągle na te same nicki. Bo jaki random przebije Andrzeja? Już lepiej dajcie statusy lub coś nowego

Opublikowano

No ale po co?

Gratz.

Zapewne po to żeby wszyscy mu podziękowali za współprace i wielbili a teraz sobie wraca...

Sry taka prawda

Obiektywna ocena nie miej mi tego za złe ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Gość koxxxik12
Opublikowano

Kucharz powraca ;D Mam nadzieje że warnów mi nie przybędzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...