Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Death2

kris006

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

80613182394707383833.png

Fabuła

Dawno, dawno temu w odległym królestwie Death2 grozę siały niebezpieczne smoki. Jednym rozwiązaniem wygrania z nimi wojny, było pokonanie ich Królowej.

Przez wiele lat cały kontynent dzielnie walczył i sprzeciwiał się smokom, jednak nigdy nie udawało się zabić wszystkich stworów z odległych krain aż do czasu…

Trzej bracia z małej wioski w górach, która została spalona kiedy jeszcze byli malutkimi dziećmi chcieli stawić czoła złu i uratować wszystkie królestwa od zgrozy.

Zaopiekował się nimi wojownik z zachodu, który zrezygnował z walki i został kowalem robiącym broń do polowań na silne bestie i uczył ich jak pokonać smoka.

Kiedy dorośli walczyli tak jak uczył ich opiekun. To nie wystarczało i władca powiedział, że ten który zabije Królową Smoków będzie mógł wyjść za księżniczkę.

Wielu doświadczonych próbowało. W końcu przyszła pora na braci. Najmłodszy chciał ją zabić jednak starsi mu na to nie pozwolili i ostatecznie wyruszyli razem.

Walczyli długo i zawzięcie, cios za cios, pchnięcie za pchnięcie. Po długiej walce w końcu bracia odnieśli zwycięstwo jednak nie cieszyli się z tego zbyt długo.

Tak jak powiedział władca "tylko pogromca Królowej Smoków dostanie rękę księżniczki!" Kłócili i przekrzykiwali się bez ustanku przez wiele, wiele tygodni.

W końcu postanowili, że podzielą się królestwem po równo, jednak za księżniczkę wyjdzie ten, który wykaże się nie tylko siłą, lecz też mądrością i umysłem.

Starsi bracia się wywyższali, ale tylko młodszy zamienił słowa w czyny. Władca przemyślał co musi zrobić i oddał rękę jego córki najmłodszemu z rodzeństwa.

Wszyscy nie byli zgodni co do tej decyzji i pokój nie trwał długo, bo jak tylko królestwa zostały podzielone, a bracia ukoronowani zaczęła się wielka wojna.

Trwała bardzo długo aż podczas z jednej bitew zginął najmłodszy brat. Wtedy jego syn stanął na czele imperium, lecz nie chciał dalej walczyć i przelewać krwi.

Pokazał królom, że wojna niszczy ich wszystkich, a dalsza walka do niczego tak naprawdę nie prowadzi...

Królestwa zostały trzy jak były, na znak ich założycieli:

Shinsoo – najstarszego,

Chunjo – średniego,

Jinno – najmłodszego.

Ogólne informacje

Maksymalny Poziom: 127 lv.

Punkty Statusu: 125 pkt.

6/7 Bonusy: Nie, nie będzie.

Ilość Kanałów: CH1 / CH2 / CH3 / CH4

Typ Serwera: Easy / Medium

Raty: 8x co do Metin2 PL

Sztabki: Tak, 1kk oraz 2kk

Exp:1000%

Drop:200%

Yang:100%

Dodatkowo z potworów lecą Heksagonalne Szkatułki, z których wypadają:

-Zbroje na 66 lv. +0

-Bronie na 65 lv. +0

Przykładowy drop

91deg1.jpg

Na start

qw257r.jpg

Handlarze

Handlarz Zbroją

z91rq7.jpg

zcqt9e.jpgws6c74.jpgrl3476.jpg3na1zx.jpg

Handlarz Bronią

0qrbec.jpg

Handlarz Różności

h6zvpf.jpg

7ndzah.jpgtmtf5t.jpg64d32e.jpg

System ulepszeń

Bronie

z3kw0n.jpg

Zbroje

emsn9g.jpg

Przykład

g4bbah.jpgipfh4g.jpg

Ulepszacze

Tylko ryby, które musimy sami złowić!

Start serwera

13 sierpnia

Ranga

Leci bardzo szybko. Po zabiciu około 15 stworków, mamy już ją na poziomie Przyjaznym.

@new

Dodano:

Niszczenie przedmiotów u handlarza różności

pqel5l.jpg

2 nowe misje

Nowa Receptura na 30lvl

1isnvs.jpg

Nagroda x2 karaś

oraz

Ostrze Wodza na 61lvl

hz5zqr.jpgxlbqco.jpgse0n6m.jpg

Nagroda: 5x karaś , x2 mandaryna oraz 10kk yang

Bank u dozorcy

ooicze.jpg

Screeny Weryfikacyjne

qv2n9i.jpg

adsicf.jpg

Więcej dowiecie się na serwerze.

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na serwerze

Prezentacja zrobiona przez kris006. Przerobił ją daronian.

Copyright Š 2012 for DeathMT2. Wszelkie prawa zastrzeżone!

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak z zabezpieczeniami ??

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Wiec tak... jeśli chcesz zrobić dobry serwer zrób coś czego nie ma dużo na rynku np.Medium bo taki easy to na max 4 dni a przecież są wakacje,wiec proponuje male zmiany:

- max 3-4 bronie dla każdej klasy

-mniejszy exp(nie hard,nie easy MEDIUM)

-Wyraźniejszą prezentacje tzw. Strona wierzchowce biolog drop epickie bizu.

-usuniecie zwoju statusu bo to największy syf.

Oraz kilka innych

PS.Mam nadzieje ze to nie będzie kolejny fail jak ostatnio z serwerami Pozdro i powodzenia.

,,Droga powstaje pod wpływem kroków idącego..."

Opublikowano

głupi wygląd miast ;/

Widzisz miasta dosłownie w częściach promili i już śmiesz tak twierdzić? Według mnie całkiem przyzwoicie wyglądają, a co najważniejsze są rzadko spotykane na polskich serwerach.

sygnaturac.png
Opublikowano

A jak z bonami 1-5? Skoro jest to serwer easy to mogłyby wchodzić tylko i wyłącznie ich maksymalne wartości. Z pewnością ograniczyłoby to również po części używanie bonusswitchera.

sygnaturac.png
Opublikowano

Szkoda ze tylko 2 kanaly..

Z czasem będziemy dodawać kolejne kanały,

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Tak samo jak z lvlem wbije 127 z 10 osób zwiększymy do 150 :_

Opublikowano

dajcie odrazu 150 lvl a tak ogólnie bardzo chętnie zagram bardzo mi się podoba:)

taki troszkę do pvp:0

a takie pytanko skąd bronie 75??

Opublikowano

Mógłbyś dodać jakieś nowe dungeony regulowane lvlowo, ciakawie zmodyfikować DT, cokolwiek, chociaz ze 2-3 takie lokacje gdzie jest coś nowego( nie koniecznie coś czego nie ma nigdzie indziej) po prostu więcej rozrywki ( bo nie wyczytałem nic takiego z zapowiedzi).

Dla mnie troche przesadzone jest np. to 10k wbudowane hp w zbroii.

Czy ulepszacze będą się ograniczać do karasi i mandaryn czy jeszcze innych ryb?

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Mógłbyś dodać jakieś nowe dungeony regulowane lvlowo, ciakawie zmodyfikować DT, cokolwiek, chociaz ze 2-3 takie lokacje gdzie jest coś nowego( nie koniecznie coś czego nie ma nigdzie indziej) po prostu więcej rozrywki ( bo nie wyczytałem nic takiego z zapowiedzi).

Dla mnie troche przesadzone jest np. to 10k wbudowane hp w zbroii.

Czy ulepszacze będą się ograniczać do karasi i mandaryn czy jeszcze innych ryb?

Tylko karasie i mandaryny

Opublikowano

Żeby nie było tak monotematycznie możesz np. zrobić przetopy jako ulepszacz, też fajna by była sprawa z tym.

lew4.png

Opublikowano

Mógłbyś jeszcze napisać na czym stoi serwer? I jak ze skillami?

lew4.png

Opublikowano

Kiedy będzie dostępna strona wraz z forum?

Forum bd IP.B? c:

Zostanie dodany pełen system ulepszeń np. broni dla szamana?

Opublikowano

Noto parę słów ode mnie :

• Ulepszacze - Radził bym wam zmienić ten pomysł , Powody ? Nieskończenie wiele 30 LvLi jadących na FB , piszecie że się zabezpieczycie przed FB, ale to jest prawie NIEMOŻLIWE.
  • Max LvL - Jeśli serwer podchodzi pod Easy , to radził bym zwiększyć troszeczkę max LvL.
  • Prezentacja - Bardzo Uboga ! Prezentacja ma na celu zachęcić ludzi do gry na serwerze, a z taką prezentacją to nic nie wiadomo ... Jakie są wartości Bonów ? Wchodzą Max'y ? System ulepszeń dla Innych klas ( Nie tylko dla wojownika bo widać że wszyscy go w prezentacjach faworyzują -,- )
  • Strona - Chciałbym się dowiedzieć czy macie już zakupiony Hosting ? I kiedy podacie linka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...