Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs na 600k zarejestrowanych na mpcforum.pl!

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konkurs ciekawy, warto by skorzystać, choćby dlatego, że nie mam żadnej plakietki :D

Ps. Black może zmieniać nick ? Bo nie doczytałem ?

76561198169311417.png

Opublikowano

Konkurs ciekawy, warto by skorzystać, choćby dlatego, że nie mam żadnej plakietki :D

Ps. Black może zmieniać nick ? Bo nie doczytałem ?

Nie.

Opublikowano

Jak zrobić na mac'u SS'a?

Shift + F4

http://en.kioskea.net/faq/141-print-screen-screen-capture-windows-mac-os-x-and-unix-linux#how-to-make-a-print-screen-mac-os-x

Opublikowano

Dodatkowo do konkursu, kokosz, czy będziecie sprawdzać, jeżeli ktoś napisał posta przykładowo przy ilości osób zarejestrowanych 599995 a potem go zedytuje dodając 600k? Macie opcje jakąś, by sprawdzić jeżeli znaleźliby się tacy oszusci?

Opublikowano

Jest coś takiego, że możesz sprawdzić numer użytkownika tak samo jak godzine, minute, sekundę jego rejestracji, tak samo jest w poście więc o oszustwie nie ma mowy.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

I tak nikt nie zrobi, bo będzie jak z 500k.

@btw

Czyli Silver za co dostał blackmembera, przylizał dupe ?

On dostał tą range jako tester. Czytaj inne tematy, a nie wcinaj się jak komercyjne media:)

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

On dostał tą range jako tester. Czytaj inne tematy, a nie wcinaj się jak komercyjne media:)

Toć ja to wiem, ale jako tester zostanie i tak mu ta nagroda przyznana, bez porównaj chłopczyku.

@topic

Zbliżamy się zbliżamy, oby w nocy pykło, mniej ludzi. :)

Opublikowano

Dodatkowo do konkursu, kokosz, czy będziecie sprawdzać, jeżeli ktoś napisał posta przykładowo przy ilości osób zarejestrowanych 599995 a potem go zedytuje dodając 600k? Macie opcje jakąś, by sprawdzić jeżeli znaleźliby się tacy oszusci?

można będzie po zarejestrowanych userch sprawdzić, no chyba że będzie miał tylko 1 osoba =P

Opublikowano

Na pewno nie ;) W następnym to tak - może, kurcze, żeby jakoś nad ranem skoczyło te 600k bo ja chce się wyspać .. ;P

josemousignature.jpg
Opublikowano

Liczba powolutku rośnie :)

Posty już miały nie być za akceptacją:)

Myśleliście nad blokadą zakładania kont na 60 sek po rejestracji 600tyś użytkownika ?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Liczba powolutku rośnie :)

Posty już miały nie być za akceptacją :)

Myśleliście nad blokadą zakładania kont na 60 sek po rejestracji 600tyś użytkownika ?

Jak masz jakaś sugestie, to najlepiej powiedz jak to zrobić/daj jakąś modyfikacje do tego, technicy na forum nie są ludźmi którzy wszystko potrafią w jedną sekundę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...