Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] XenoxMT2 - Eq z navi

-.WasiuK.-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oni tak robią.. Nie nauczyliście się?

Dajcie ss na ich czat wiesz co napiszą? Że ss podrabiasz.

Wstawisz drugi raz - kick z czatu , 3'ci raz - ban..

i tyle masz do gadania.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powiem ci że nie każdy priv to "gowno' grałem na pewnym privie z administracją się pogadało sami kontrolowali stan serwera tylko zapomniałem spisać nazwy jak kompa zmieniałem ;( baardzo żałuje

Opublikowano

weź się kurw... dzieciaku nie chwal tych ciągle ten temat robisz. podnieca cie to uważaj bo ci stanie zara od tego... kur.... kogo to obchodzi ze kupiłeś lizałeś dupe Adminowi albo gymówi i ci dał eq

Powiedz wszystkich ile lizałeś godzin zeby ci dał eq Każdy to widział po co to pokazujesz 1 temat wystarczy PODNIETA WIEKA JAPIER>>>dużo ludzią rozdają tam i się nie chwalą jak dzieci z neo stradą

chwalisz się tym że dał ci gm eq?

Opublikowano

nie ma lipy XenoX upadnie tak naprawdę 1 z upów ma racje w tym że... po co wałkować jedno i to samo Navi nie zniknie przez to 3/4 serwa ma eq navi ja też mam na koncie 200X strzał z bonami oraz kd +5 i co z tego... i tak neo kidy będą grać na tym serwie bo niby 4fun...

DR5ChPt.png

Opublikowano

szkoda serwera ponieważ był spoko zanim pojawiły się te eq navi

Gibon i pijawka : właśnie przez takich ludzi jak wy serwery padają i to także świadczy o was jako że nie dajecie rady sami zrobić przyzwoitego eq - tacy ludzie powinni się 3mać zdala od tego typu gier. Tyle odemnie i mam nadzieje że serwer zostanie zamknięty ( szczerze to szkoda mi założyciela i wyrazy szacunku że próbuje z tym walczyć )

Opublikowano

A ja wam powiem tak mozliwe ze sellaja eq z navi lecz niektore z tych ss;ow sa przerabiane !

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

Up@ hahahahhahah wystarczy uwaznie na czat patrzec srednio na 1h sa pokazywane przynajmniej 2

Btw. Server juz pada, jest bunt 220+ lvl bo zablokowali handel zwojem metalu, juz ok. 200 graczy odeszlo :)

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

powiem tak to wprowadzenie eq od 180 to była porażka nic zbyt ciekawego (moze 1k defa i dmg) + masa bugów kiedyś oceniałem serw 8/10 teraz oceniam 1/10

Opublikowano

Up@ hahahahhahah wystarczy uwaznie na czat patrzec srednio na 1h sa pokazywane przynajmniej 2

Btw. Server juz pada, jest bunt 220+ lvl bo zablokowali handel zwojem metalu, juz ok. 200 graczy odeszlo :)

ale i taak nadal jest te 2,9 k xD

85003893705543525650.png

Opublikowano

beton pokaż to komuś na handlu wtedy zrób SS'a bo ten item zrobiłeś na cheat engine a na handlu tych bonów nie widać >.< (P.S już nic nie pisz bo po innych twoich postach wnioskuje że masz z 12 lat i chcesz po kozaczyć w necie... i to ci marnie wychodzi :3)

DR5ChPt.png

Opublikowano

tralalalla :)) czy tutaj wszystkie itemki sa pokazane na handlu :)? i to nie cheat engine mózgowcu :))

a no tak ty nie umiesz cheat enginem robić :3 nie wszystkie ale większość tak np po 200KD ....

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...