Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator miesiąca ! - LIPIEC

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadeszła chwila, kiedy trzeba wyróżnić moderatora, który przez miesiąc lipiec, pracował najlepiej. Moderatorem miesiąca nie zostaje się, bo ktoś ma taki kaprys. Jest to proces, gdzie każdy kandydat jest analizowany przez administrację i zostaje wybrany najlepszy. W zeszłym miesiącu, czyli za miesiąc czerwiec, nieudało nam się wybrać jednogłośnie najlepszego moderatora. Zdania były podzielone, toteż doszliśmy do wniosku, że wstrzymamy się po prostu z wyborem najlepszego moderatora.

Teraz jest inaczej i jednogłośnie wskazaliśmy najlepszego. Ta osoba wykazała zaangażowanie, oddanie w swój dział, dojrzałość, pomoc, a także wielkie doświadczenie. Bycie moderatorem, to niejest łatwa sprawa, a wykonywać tą pracę w iście perfekcyjny sposób, to coś niesamowitego.

Miło mi ogłosić, że moderatorem miesiąca zostaje Farex. Jest pomocny, miły, zaangażowany w pracę w swoim dziale. Świetny moderator, który ma kontakt, ze swoimi użytkownikami. Postawa godna tytułu Moderatora Miesiąca.

Ja ze swojej strony, a także reprezentując całą administracje MPCForum pragniemy Ci pogratulować. Wykonałeś kawał dobrej roboty. Oby tak dalej ! Na prawdę cieszy oko, widok kogoś takiego na naszym forum. Dziękujemy Tobie za to. To coś na prawdę nie do opisania. Właśnie dlatego tytuł moderatora miesiąca, dla administracji jest tak ważny. Pokazujemy wtedy osobę, która na naszym forum, zachowuje się praktycznie idealnie, a jest to trudne do wykonania, bo każdy popełnia błędy (nawet ja ;-))

Oto loża uhonorowanych już moderatorów:

1. Marselo - moderator DC Universe - KWIECIEŃ

2. Epean - moderator War Rock - MAJ

3. Farex - moderator LoL - LIPIEC

Dziękujemy Wam, a szczególnie Tobie Farex, bo to Ty wykazałeś się w Tym miesiącu doskonałą precyzją, doświadczeniem godnym miana moderatora, a także wielkim zaangażowaniem w swój dział na forum. Dziękujemy, że dzięki Wam to forum jest coraz lepsze !

Wasz admin,

Opublikowano

Hoho, Farex. :) Gratulacje.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Szczerze nie spodziewałem się tego, jest to dla mnie dość sporym zaskoczeniem :)

Bardzo dziękuję Administracji za zauważenie mojej pracy oraz docenienia w postaci takiego wyróżnienia. Oczywiście nie jestem idealny, również popełniam błędy, lecz staram się ciągle poprawiać, uczyć nowych rzeczy.

Jestem szczęśliwy, lekko podekscytowany, no ale to raczej normalne reakcje na takie rzeczy ; )

Pozdrawiam,

Opublikowano

Czyli tutaj mamy już potencjalnych kandydatów na Global Moderatorów rozumiem ? :D :D

Gratulacje :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Btw. Gamus bardziej zasłużył. Jak na taki ogromny dział jak metin, to tylko Gamusa widać z moderatorów. Nie liczę tu tylko marnych raportów którymi się chwalicie, ale to także pomoc w dziale. Gamus jak najbardziej zasłużył.

Wasza decyzja, ja jej nie podważam. :)

Opublikowano

Graty

@UP

Wiesz w metinie masz posty co 1 sek , dużo rapków itp.

A w mniejszych działach typu lineage 2 raport jest raz na ruski rok.

Nie liczy się ilość tylko jakość.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

@up

Zdecydowanie Farex jak i Gamus to niezłe bossy , w sumie to Gamus trochę więcej ma roboty , ale gratulację farex

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Nie wiem, czego teraz tak chcecie poniżyć Farex`a i mówicie, że Gamus lepszy, Gamus boss etc.

Ja również widzę jego pracę, ale Farex zapierdziela i to równo.

Opublikowano

Kiedyś może będę : P Nie patrzcie na logi bo one nie służą do tego, aby wskazywać "najlepszego", porównajmy działy takie jak Metin2/MC, a LoL'a czy też War Rocka.

Gratulacje i oby tak dalej :)

Opublikowano

Gratulację! Osobiście Cię nie znam, ale widać, że zasługujesz na te wyróżnienie :)

@Marcinek się zwiesz ;3

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Gratulacje Farex! :D

Nie spamujcie kto powinien zamiast niego być na tym miejscu, ponieważ decyzja i tak zależy od administracji, a ona ma dość spory wgląd na aktywność użytkowników. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...