Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] GHBSYS Public hack

123trools123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponieważ stworzyłeś innego użytkownika mając inne konto, spróbuj zalogować się na to stare konto, jak nie pomoże, wyczyść historię cała i spróbuj jeszcze raz się zalogować.

Opublikowano

Przypomnij sobie na email, a wylogować się teraz chyba tylko możesz przez wyczyszczenie historii w przeglądarce.

Opublikowano

Mógłby mi ktoś tu zrobić konto? Obojętnie jakie dane logowania (proszę wysłać na PW). Bo ciągle mi pisze że coś źle wpisałem (logowanie w loaderze) , a jest napewno dobrze

Opublikowano

Woops, coś wyskoczyło, że inject failed, i tak cały czas. O co kaman?!

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

Nie działa :<

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

To spróbuj jeszcze z rejestrem, ściągnij CCleanera i zobacz ew. możesz też pobrać Cyberghosta i zmienić przez to IP i może wejdzie.

Opublikowano

nic nie działa. pobierałem od nowa, jak widać na ss'ie antywir wyłaczony.

Po właczeniu tego programu, wyskakjuje własnie tamten bład co podałem wyżej i ikonka zmienia się na to i dodaje jakies plik ;P

SS: przed włączeniem programu

wfWwK.png

SS: po właczeniu

PmPJn.jpg

skpUo.png

Opublikowano

usun ten folder z GHB zobacz czy masz wlaczonego neta ( dlatego tak sie stalo albo oni mieli off) i jeszcze raz rozpakuj powinno dzialac

Opublikowano

Ja mam ciągle problem... wyskakuje mi Injection Failed, wtedy gra się craszuje.

Opublikowano

Gdzie tu jest menu do wyboru hacków ? Bo w grze nie mam żadnego menu do hacak.

W grze nie ma do wyboru np : wallhack czy aimbot

Opublikowano

Teraz mam inny problem nie chce mi się uruchomić. Zacznę od początku loguje się w tym hacku i wszystko jest Ok włączam combat arms czekam aż mi wczyta ale nie pokazuje tego okna do logowania się i wyłącza mi sie ca i pokazuje mi tylko tą reklamę . Wie może ktoś o co chodzi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...