Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajne pomysły na zagadki w Escape

SirPrimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ma ktoś jakieś fajne i orginalne pomysły na zagadki w escape? Jeśli tak to prosze żeby sie ze mną nimi podzielil z szczegółami :)

Opublikowano

@up naprawdę oryginalne pomysły

Mam parę pomysłów ale ci nie powiem bo sam robię mapkę

Wymyśl coś sam bo co to za zabawa jeśli ktoś to zrobi za ciebie poza tym ty lepiej wiesz co ci będzie bardziej pasować do stylu mapki

๖ۣۜJeśli pomogłem daj like :D

Moje mapy :D

http://www.mpcforum.pl/topic/678624-mapa-esceapeadventure-nocna-straz/

Opublikowano

Jak zagadki to może coś w stylu wciskania w odpowiedniej kolejności guzików lub rzucanie snowballi na lód po którym dojadą do płytki naciskowej

51099350978786304568.jpg

Sygna by M3Z0P0T4M

Opublikowano

Thx za kilka pomysłów i sam wymyśliłem dużo pomysłow i stworzyłem już 3 escapy a teraz robie 4 jak narazie zapowiada sie bardzo dobrze tyle że nie mam 100000 pomysłów...

Zreszta przecierz ja to wykonuje i dopracowuje te pomysły więc sam to robie a nie inni.

Opublikowano

Robienie mapek escape to ma być zabawa (wiem bo sam zrobiłem kilka)! A nie ściąganie pomysłów z innych osób! Kopiowanie blok do bloku! Sam coś wymyśl. Ale jeśli jesteś za przeproszeniem taką "ciotą", to ściągnij sobie kilka escapów z neta i pozrzynaj z nich pomysły. Ale to jest głupie i żałosne więc nie polecam! Powtarzam jeszcze raz: robienie escapek to ma być zabawa a nie podpierdalanie pomysłów!!!

Opublikowano

Sebastian sam jesteś idiotą a wiesz czemu? przeczytaj jeszcze raz post czyli nie kopiuje żadnego pomysłu niektórzy piszą pomysł ktory mają ale nie mają go gdzie wykorzystać!

A tak wgl chciałbym coś bardziej pistonowego że tak powiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...