Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Jak dobrze ustawić grafikę w Need For Speed Undercover...

Dzungel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z ustawieniem grafiki w Need For Speed Undercover.

Mój Sprzet:

Procesor: AMD Athlon Dual Core Processor 5400B 2.80 Ghz

Ram: 4 GB

Karta Graficzna : Nvidia GeForce 6150SE nForce 430 (Microsoft Corporation WDDM)

System Operacyjny Windows 7 Ultimate 32 BIT

Próbowałem ustawić odpowiednie parametry ekranu... Odpowiednie dla mojego sprzętu ale niestety nie podołałem temu zadaniu ;s

Może macie jakieś pomysły?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmmm...trudno zalookać w "Opcje" ?

Ustaw optymalne, to zależy jaki masz monitor jeżeli chodzi o rozdzielczość; np. 22 calowy monitor ma rozdzielczość 1680x1050, po prostu poszukaj jak największej rozdzielczości a ona będzie na twój monitor - przeważnie nie na samym końcu umieszcza się największe rozdzielczości.

Tutaj masz wymagania NFS Undercover:

To jest ukryta treść, proszę

Czyli powiedzmy że grafikę ustawisz sobie na średnie gdyż twój PC nie nadąży z odświeżaniem, wiesz masz nieco ponad 2,5 GHz

5gubmKI.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś dobrze zna Undercover'a to powinien wiedzieć że ta część - nie zależnie jaki masz komp,ma problemy z optymalizacją.Więc Ci mówię:D

Tobie chodzi o ustawienia optymalność/jakość czy szybkość/jakość bo to zależy czy Ci tnie czy zrywa.Grafikę masz słabiutką więc o dobrej grafie w grze zapomnij.Najlepiej jak ustawisz szczegóły świata na średnie i cienie na małe,Rozdzielczość,rozdzielczością bo ustawiasz pod swój monitor -proste,ale chodzi o efekty.Jak chcesz poprawić działanie to pobierz najnowsze stery od grafy.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...