Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Agis- konfy

TheBlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pomógł by mi ktos z doborem konfiguracji pod Bitewne i wrogie x6, x-7 moje wyposazenie to:

Aegis

8 dronów irys- ktore nie są poulepszane

32 laserów lf-3 zadnej lf-4

14Osłon BO2

wszystkie najlepsze napędy i wszystkie najpotrzebniejsze dodatki

Formacja Rombu oraz podstawowe za kredyty

Czekam na wasze propozycje

Opublikowano

wedlug mnie to glupi jestes ze go kupiles xD chyba ze alieniarz z ciebie to ci sie przyda xD bo na wyloty to za wczesnie w dzisejszych czasach z takim eq

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

wedlug mnie to glupi jestes ze go kupiles xD chyba ze alieniarz z ciebie to ci sie przyda xD bo na wyloty to za wczesnie w dzisejszych czasach z takim eq

masz go?? jesli nie to sie nie udzielaj bo to dobry statek, a pozatym nie pytałem o to czy w odpowiedniej porze go kupilem czy nie tylko pytalem o konfy

Opublikowano

Aegis to jest dobry ale jak sie juz ma dobre wyposazenie na twoje eq to nie byl dobry pomysl kupując go !!!

o Jenny kolejny, dobra jak tak macie rozmawiac to wole zeby usunięto ten temat, fakt alienarz ze mnie jest ale naprawde nie wasza sprawa co ja kupuje, kiedy

Opublikowano

to po co sie pytasz jak nie nasza sprawa my tylko napisalismy swoje zdania, a ja go mam i do pvp jest wyjebany , ale ty niestety musisz troche poczekać żeby tego doświadczyc; ]

Opublikowano

lol chcesz konfy na aegisa na wrogie mapy?

masz

1 konfa full speed full dmg , dokup ćme

2 konfa full osłon na statku, full dmg, dokup kraba

proste? proste, po cholere pytasz?

z takim wyposażeniem to sobie najwyżej możesz lecieć na swoją mapę x-7 na kryśki, a nie na wrogie kubiki bo nikogo nie ubijesz

Opublikowano

@up wiem, że ćma jest dobra na czołga, ale z takim wyposażeniem będzie musiał cały czas na full oslonach latać, żeby go nie ubili, a wtedy ubije tylko kogoś kogo zjedzie kubik i będzie miał 10tys hp bez osłon, albo kogoś, kogo wywali z gry na ten moment :P

Opublikowano

Witam pomógł by mi ktos z doborem konfiguracji pod Bitewne i wrogie x6, x-7 moje wyposazenie to:

Aegis

8 dronów irys- ktore nie są poulepszane

32 laserów lf-3 zadnej lf-4

14Osłon BO2

wszystkie najlepsze napędy i wszystkie najpotrzebniejsze dodatki

Formacja Rombu oraz podstawowe za kredyty

Czekam na wasze propozycje

Moim Zdaniem To tak

-32 LF-3 Wystarczy

-HMM bo2 Trochę mało dozbieraj do 31 wtedy będziesz miał dużo osłoń na 2 konfa i większe szanse że nie przegrasz z kilkoma kolesiami

co do 1 konfy jeśli lecisz na statki to tak full bicie ćma + seprom+ boster na DMG z Handlu i RSB i Białko RBS ustaw na pasku pod liczbą 1 a białkę pod 2 Mam na dzieje że pomogłem liczę na like

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Spoko Ja Nie wiem czego Oni cię tak potraktowali każdy kupuje co chce ty sobie tą urke nabiłeś ty ją stracisz nie wiem poco te komentarze mam nadzieje że pomogłem agis dobry statek nawet jak masz słabe wyposażenie dzisiaj latałem po 1 gali i spotkałem kolesia 1 flax agis i bił po 1200 z x1 więc raczej to dobry statek :)Temat raczej do zamknięcia.

Opublikowano

@UP nie podlizuj sie tak xD

Kurwa no na chuj mu ten aigas skoro poleci na bitki wyskoczy mu dwóch co maja full wszystkiego to i moce mu nie pomoga xD

Opublikowano

Kurwa no na chuj mu ten aigas skoro poleci na bitki wyskoczy mu dwóch co maja full wszystkiego to i moce mu nie pomoga xD

Po co Przeklinasz jak będzie grał to też będzie dobry jak się nie ładuje kasy to się pomału rozwija ale zawsze za friko

Opublikowano

wedlug mnie za ta urke mogl kupic apisa , albo klucze zeby czesci pozbierac xD pożniej poulepszac drony , a dopiero myslec o aigasie ...

Opublikowano

No patrz:

Koleś bije sobie lordakie na 1-2

Zaczyna go ktoś bić

On szybko wszystkie skille

I sru do portalu.

Opublikowano

koles ma cme i rsb na salw bije 100k (mieszalni) on zaledwie 300k oslonek mm od portu bum niespodzinka 'Zostałeś zniszczony przez ... '

Opublikowano

PO co mu apis Jak mniej będzie padał z AGISE a apis niszczy się jak każde drony A kluczyki po co mu sam bym kupił agisa

Opublikowano

PO co mu apis Jak mniej będzie padał z AGISE a apis niszczy się jak każde drony A kluczyki po co mu sam bym kupił agisa

A to nie jest tak, że Apis dostaje 1% zniszczeń?

Jakoś nie zwracałem na to uwagi.

Opublikowano

wedlug mnie za ta urke mogl kupic apisa , albo klucze zeby czesci pozbierac xD pożniej poulepszac drony , a dopiero myslec o aigasie ...

Zrezygnować z umiejętności Aegisa na rzecz 2 osłon lub 2 LF3? :)

Zrezygnować z Aegisa na rzecz inwestycji w klucze, która może mu dać BO1, LF2 i parę min? ;)

Duża część z Was kieruje się jakąś dziwną logiką ;)

Przecież dzięki Aegisowi może jeszcze szybciej rozwinąć konto niż bez niego. Z obecnym wyposażeniem i NIE-Aegisem miałby napewno mniejsze szanse niż Z :)

Pozdrawiam, Kaśka.

Opublikowano

niech najpier nauczy sie troche grać xD nie mówie ze ja jestem jakis pro tylko co zrobi jak wyskoczy mu typek pchelka co ma full lf4 oi full havocki ktory umie tak bic ze ubije jego i jeszcze 3 innych wtedy aigas mu nie pomoze ;]

Opublikowano

niech najpier nauczy sie troche grać xD nie mówie ze ja jestem jakis pro tylko co zrobi jak wyskoczy mu typek pchelka co ma full lf4 oi full havocki ktory umie tak bic ze ubije jego i jeszcze 3 innych wtedy aigas mu nie pomoze ;]

Gol lub Vega także :)

A to właśnie dzięki Aegisowi będzie miał szansę dolecieć do portu korzystając z umiejętności statku.

Pozdrawiam, Kaśka.

Opublikowano

No to w takich sytuacji to nie ale to jest jego konto i jego urka ja mu tylko doradzam jakie konfy i jak co ustawić a nie wypominać co się nie opłaca a co opłaca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...