Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Agis- konfy

TheBlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to juz dostał porade od @patricok-a

no ale pomyśl kupil tego aigasa a nawet nie wie jakie konfy na niego, Rezultat typek kupil tego aigasa zeby poszpanowac

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

@UP- Jego sprawa na co wydaje urke i w jakiej ilości,nie rozumiem was po co go hejtujecie? Może to twoje hobby,staje ci po tym? Bo takie żałosne gadanie to możesz w domu wykorzystywać a nie mścić się na forum.A co do konf to kolega ci podał.Aegis to dobry wybór,dzisiaj ubiłem kontem z 2 irkami,golca który miał 3 havoci ;p

Opublikowano

No patrz:

Koleś bije sobie lordakie na 1-2

Zaczyna go ktoś bić

On szybko wszystkie skille

I sru do portalu.

To lepszy by był spectrum niż aegis do tego..

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

to juz dostał porade od @patricok-a

no ale pomyśl kupil tego aigasa a nawet nie wie jakie konfy na niego, Rezultat typek kupil tego aigasa zeby poszpanowac

A ty co człowieku osiągnołes w tej grze ze zrobiłes przelew?

taki jest sens ?? no własnie więc sie nie udzielaj bo nigdy nie wysłalem esa na to grę ani przelewu nie zrobiłem.Takie porady to ty sobie trzymaj dla siebie

Opublikowano

@UP- Jego sprawa na co wydaje urke i w jakiej ilości,nie rozumiem was po co go hejtujecie? Może to twoje hobby,staje ci po tym? Bo takie żałosne gadanie to możesz w domu wykorzystywać a nie mścić się na forum.A co do konf to kolega ci podał.Aegis to dobry wybór,dzisiaj ubiłem kontem z 2 irkami,golca który miał 3 havoci ;p

Najpier dowiedz się co to znaczy hejtować a poźniej pisz.

Pozdro!

A ty co człowieku osiągnołes w tej grze ze zrobiłes przelew?

taki jest sens ?? no własnie więc sie nie udzielaj bo nigdy nie wysłalem esa na to grę ani przelewu nie zrobiłem.Takie porady to ty sobie trzymaj dla siebie

czopku ja tez a ni grosza na tą gr nie dałem ;]

Ale w miare ogarniam a nie to co ty że kurwa nie wiem jakie konfy na aigasa.. Weź przestań i wyjdź

Opublikowano

@UP nie podlizuj sie tak xD

Kurwa no na chuj mu ten aigas skoro poleci na bitki wyskoczy mu dwóch co maja full wszystkiego to i moce mu nie pomoga xD

moze se dziecko kupywac co chce a on tylko chcial porade o konfy a nie o jaki statek kupywac czy cos takiego

smiech.gif
Opublikowano

3havoki nic nie dają, więc ubiłeś golca który nie ma havoków :P

Podkreślam tylko,3 havoci oznaczają że koleś inwestuje we wrota i coś w kierunku bycia lepszym robi nie?

Najpier dowiedz się co to znaczy hejtować a poźniej pisz.

Pozdro!

Hejtować czyli krytykować.

A twój następny zbędny post zostaw dla siebie.

Opublikowano

Ale macie kurwa problem. Kolega zapytał się o konfy a nie czy opłacało mu się kupić aegisa. Widocznie nie gra w to długo i nie wie. Wystarczyło mu odpowiedzieć na jego pytanie. Ale oczywiście tylko potraficie wtrącić własne zdanie nie do tematu.

A co do konf:

1 konfa- ja polecam FS a w dronach osłonki jak na twoje konto

2 konfa- czołg

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Kurwa Bravo a kiedy ja go skrytykowałem ? może w tym poscie 3xUP.

Tak tylko wyraziłem swoją opinie że to jest głupota Aigas z takim wypo . ja mam 8 havocków 14 lf4 i 37pp ale nadal latam golcem poniewaz to eq jest nadal za slabe ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...