Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Biała zbroja zamiast niebianki

Ashanti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, wgrałem na swój serwer zbroje takie jak na metin2pl czyli zbroja z nieb. stali itd. i widać je normalnie w eq, ale gdy ją założę jest biała. Proszę was o pomoc.

Opublikowano

Właśnie chodzi o to, że mam klienta metin2pl a te pliki assasin.msm itd. skopiowałem również z root metin2pl do swojego root, a skoro na kliencie metin2pl są te zbroje to u mnie też powinno być je widać. W dalszym ciągu proszę o pomoc.

Opublikowano

mam ten sam problem tylko ja nie widze w eq nawet tych powalonych zbr i mam je białe nie moge zrobic pliku pc bo jak go pakuje to wyskakuje że cos tam doesn't

exit ;/

Let's play....

Opublikowano

Po prostu mam klienta metin2pl i item_proto jak i item list było z niego. A co do tych plików .msm jak już pisałem wyżej również mam z klienta metin2pl więc nie wiem w czym może tkwić problem.

Opublikowano

Brak tekstur w pc i pc2.

Brak tekstur w pc i pc2 ? Jak to skoro mam te pliki z klienta metin2pl a tam one są. Jak mam to naprawić ?

Opublikowano

Wartość valute3 musi być taka sama jak shape index...Czy warrior_4-2.dds to jest tekstura niebstalki?

Jeżeli mam to skopiowane z metin2pl to też raczej powinno być poprawne.

Opublikowano

Ależ wyście mądrzy nie chce się chwalić wiedzą ale PL ma to zabezpieczone :>

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...