Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy oplaca sie kupic? konto w diablo3

andrzej337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem :P ale wiesz konto wyglada na fajne a i tak chce dropic itemki nie chce mi sie expic do 60, a tutaj a dobra cene mam juz dwie fajne postacie dh gotowy na dropienie troche kasy itp

Opublikowano

Jeśli nie chce ci się grać od 0, to tak- jest to dobra oferta. Sam bym kupił, gdybym nie miał.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Nie polecam ! Graj od 0-lvl !

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

Opublikowano

nie pisalem aby mi doradzic w tym czy kupic czy nie, chodzi mi o to czy dobra oferta, zabawe bede czerpal z dropienia a nie expienia :P jak bede chcial poexpic zrobie nowego charac:P

Opublikowano

Ja osobiscie nie polecam kupować konta do diablo gdyż czytałem że battle.net nie ponosi odpowiedzialnośći za zakupione konta czyli jak po zakupie dostaniesz konto a następnego dnia hasło nie będzie pasować skarg do battle znosić nie możesz a niektóre konta na allegro są lipne

ale widać że sprzedający ma 100% pozytywnych komenatarzy więc możesz zaryzykować

Opublikowano

Ja osobiscie nie polecam kupować konta do diablo gdyż czytałem że battle.net nie ponosi odpowiedzialnośći za zakupione konta czyli jak po zakupie dostaniesz konto a następnego dnia hasło nie będzie pasować skarg do battle znosić nie możesz a niektóre konta na allegro są lipne

ale widać że sprzedający ma 100% pozytywnych komenatarzy więc możesz zaryzykować

Wystarczy dokładnie przeczytać opis aukcji, czy nie ma żadnych haczyków i po problemie.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Jeżeli wszystko to co napisał jest prawdziwe, to jak najbardziej opłaca się!

Tyle gier z rewelacyjnym eq na kilka postaci, bierz bez problemu ;).

Opublikowano

Opłaca się jak najbardziej. Jeśli to prawda to jak najszybciej kupuj jeśli chcesz :)

Opublikowano

nie opłaca się, nie kupuj koledzy wprowadzają w błąd: P

sprzedający konto na allegro po 7 dniach sprzedaży dzwoni do blizzarda i mówi że ktoś ukradł mu konto podaje maila i klucz do gry, oni sprawdzają że faktycznie jakiś inny adres ip siedzi na tym koncie od dłuższego czasu że ktoś zmienił hasło maila itp dane. I nara przywracają do poprzedniego właściciela gościu ma hajsy i ma konto, na dodatek jak mówił dzwoni do blizza po 7 dniach po zakupie na allegro czyli komentarz pozytywny poszedł i reklamacji w allegro nie złożysz. Wiem bo sam tak robię z grami battle.net i nie tylko, nie daj się nabrać!!!

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...