Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na serie z minecraft

pepe468

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może podrzucicie mi pomysł na jakąś serie ;)

Aktualnie kręcę : Minecraft Igrzyska śmierci, Serwer Kwadratowy obłęd

W przyszłości mam zamiar kręcić : Skyrim - Ciekawe momenty i miejsca.

W dalszej przyszłości mam zamiar kręcić - minecraft z fabułą (pełna nazwa to - Minecraft jak oszukać przyszłość)

Więc jaką serie mam zacząć jeszcze na moim kanale ? - chodzi mi o coś oryginalnego, napewno nie zwykły survival, gramy na modach, czy skyblock.

Tu jeszcze link do kanału :)

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Widze, ze ostatnio jest moda na robienie kariery na YT ; ) Obawiam sie, ze minecraftem sie przelewa na YT, ale z tego czego nie bylo chcialbym zobaczyc PvP na multi w specjalnym budynku - gdybys ciekawie takie akcje organizowal, to mialbys widzow ; ) Tutaj na MPC, gdzie kazdy patrzy ciezko ukryc jakakolwiek tresc, wiec jesli chcesz, zeby to bylo dalej Twoje to sie spiesz ;D Enjoy.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Więc jaką serie mam zacząć jeszcze na moim kanale ? - chodzi mi o coś oryginalnego

Minecraft? Coś oryginalnego? W minecraft od jakiegoś czasu nie ma nic oryginalnego bo jest go przesyt więc trudno ci będzie zrobić coś ciekawego.

Masz 42 widzów czyli malutko... nie nie Nie! Biorąc pod uwage na to jakie filmy wrzucasz i biorąc pod uwage, że sam nie wiesz co masz nagrywać nie powinieneś się dziwić czemu ilość widzów nie będzie tobie za bardzo rosnąć. Tej gry zaczyna być za dużo wszędzie. Chcesz coś oryginalnego?

To nie nagrywaj typowych lets playów (czy jak to się pisze?)

Opublikowano

Powiem szczerze, że moim zdaniem są gry lepsze od minecrafta, ale nie mam ochoty nagrywać z innych gier gdyż wolę grać dla przyjemności gdy np. przechodzę pierwszy raz skyrim, to wole skupić się na samej grze i fabule, a nie przejmować się youtubem, ale minecrafta się na prawdę fajnie kręci. Oczywiście nie mam ochoty być kolejnym pospolitym letsplayerem który kręci survival, tylko jak napisałem w temacie nagrywać serie fabularne ( która jak wszystko dobrze pójdzie powinna być bardzo fajna ;) ) i jeszcze coś, ale czekam jeszcze na jakieś oryginalne pomysły :)

TheKamil - ale 12 filmów /42 widzów nie jest fatalnym wynikiem ^_^

Opublikowano

Przerzuć się na inne gry, nie mówię Ci abyś skończył całkowicie z minecraftem, ale nie kręć go ciągle.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...