Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dresiki Goliathow :)

Siubaduba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc ,

mam pytanie , mianowicie jak dzialaja dokladnie moce dresikow za 250k urki (venoma , solace itd. )

I drugie pytanie czy dzialaja one na alienach

I trzecie czy to prawada ze dzialaja co 20 min ?

P.S. Jaki polecacie , mam 270k urki i sie zastanawiam ktory brac.

Opublikowano

Osobiscie nie gram w darkorbit ale gralem mialem 17 lvl i juz nie bd sie rospisywal ile lf4 itd. :) ja mialem venoma i chcialem kupywac tego niebieskiego bo wydawaly sie wdlg mnie naj.A tobie tez polecam venoma.

Opublikowano

Te które mają wbudowane 5% na szkody ich moce respią się co 20min a te co 10% na osłonę respią się co 15min.Polecam Tobie spectruma lub solace;p

Opublikowano

venom ma umiejetnosc ze dodaje bije dodatkowa moca coraz mocniej wzrost o 200 DMG solace 180 k hp i dla czlonkow grupy chyba 80 albo 90 spectrum 80 % przeciwnicy w ciebie mniej bija a ty 50% mniej w nich diminisher oslabia oslony i sentinel dodaje mu oslony czy wzmacnia i te umiejetnosci co 2 godz sie odnawiaja ja polecam solace spectruma i diminshera i to prawda działają na alienach np venom na kubiki albo diminisher solace leczy itp

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

venom ma umiejetnosc ze dodaje bije dodatkowa moca coraz mocniej wzrost o 200 DMG solace 180 k hp i dla czlonkow grupy chyba 80 albo 90 spectrum 80 % przeciwnicy w ciebie mniej bija a ty 50% mniej w nich diminisher oslabia oslony i sentinel dodaje mu oslony czy wzmacnia i te umiejetnosci co 2 godz sie odnawiaja ja polecam solace spectruma i diminshera i to prawda działają na alienach np venom na kubiki albo diminisher solace leczy itp

Chaotyczniej opisać się nie dało ?

2 godziny ?

Tak jak zostało wyżej napisane,designy defensywne co 15 min a ofensywne co 20

@Topic:Sentinel albo spectrum :)

Opublikowano

z dresów polecam spectruma , sam nim latam a mam wszystkie ;] i spectrum najlepszy według mnie ;D , chyba że lubisz sobie polatać po x-8 wrogich firm a masz słabe konto i nie dajeszz rady ubić jakiegos bota co ma full oslon w dronach na dwoch konfach to venom ;D

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Spectrum jest op, kolejny sentinel. A na typowe polowania Venom. Pozostałe są b. przydatne, ale mniej niz te 3, imo.

Opublikowano

Ja polecam Venom mam wszystkie dresy do goliatha i Venom wydaje się najlepszy :P

Czlowieku, nie wiesz gdzie bocic a masz wszystkie designy? Nice klamstwo. Ja mam tylko jednego dresa, jest nim solace, przyjemnie sie z nim lata, dlatego go polecam :).

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Czlowieku, nie wiesz gdzie bocic a masz wszystkie designy? Nice klamstwo. Ja mam tylko jednego dresa, jest nim solace, przyjemnie sie z nim lata, dlatego go polecam :).

Wszystkie dresy z handlu + ewentualnie venom ( może dostał od venoma więc go poleca )

@Topic:Latałem solace i... Jego umiejętność średnio się przydaje,w obecnych czasach 2 salwy i masz po tym hp

Opublikowano

Moc Solace -

To jest ukryta treść, proszę

Moc Sentinel -

Moc Spectrum -

Moc Diminisher -

Do PvP polecam Ci design Spectrum ale już rzeczywiście lepiej kupić Aegisa.

@Edit:

Nie wszystkie umiejętności ładują się 20min.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Ja mam spectruma i dimishnera...I powiem tak ze spectrum mało mi się przydaje najwyżej na wojny dobry, za to diminishner jest super np; 1vs1 lub na mapach alienowych wymiata, zresztą jak się potrafi grać nie potrzebny jest desing lepiej wydać te 250k w pp lub kupic aegisa...

Opublikowano

Ludzie wy w ogole macie te designy ze piszecie "spectrum jest najlepszy"? Nie sadze zebyscie mieli je wszystkie, mysle ze nawet jednego nie macie. Temat chyba do zamkniecia bo zalozyciel tematu juz sie zdecydowal, i kupil venoma.

Opublikowano

z dresów polecam spectruma , sam nim latam a mam wszystkie ;] i spectrum najlepszy według mnie ;D , chyba że lubisz sobie polatać po x-8 wrogich firm a masz słabe konto i nie dajeszz rady ubić jakiegos bota co ma full oslon w dronach na dwoch konfach to venom ;D

Na jakim serwie grasz ??? :)

Spectrum lub solace co do tematu żeby spamu nie było . Solace lepszy przy biciu się na jakiś 4-5k noobskich graczy a spectrum na 2-3 mocniejszych .

Przynajmniej ja tak sądze .

Ludzie wy w ogole macie te designy ze piszecie "spectrum jest najlepszy"? Nie sadze zebyscie mieli je wszystkie, mysle ze nawet jednego nie macie. Temat chyba do zamkniecia bo zalozyciel tematu juz sie zdecydowal, i kupil venoma.

A najbardziej wkurwia jak jakiś typ piszę " ja mam venoma i jest zajebisty więc kupuj " jak można komuś kurwa polecać dany design jeśli się na innych nie latało ??!!

Opublikowano

Na jakim serwie grasz ??? :)

Spectrum lub solace co do tematu żeby spamu nie było . Solace lepszy przy biciu się na jakiś 4-5k noobskich graczy a spectrum na 2-3 mocniejszych .

Przynajmniej ja tak sądze .

A najbardziej wkurwia jak jakiś typ piszę " ja mam venoma i jest zajebisty więc kupuj " jak można komuś kurwa polecać dany design jeśli się na innych nie latało ??!!

A mnie najbardziej ludzie wkurwiaja, jak ludzie nie mysla i nie znaja zasad interpunkcji. Napisalem ze dobrze mi sie nim lata i moge go polecic. Nigdzie nie napisalem ze jest zajebisty i musi go kupic. Po za tym jestem w dobrym klanie i czasem z ludzmi poluje i widze komu lepiej idzie, mnie czy im.

Opublikowano

A mnie najbardziej ludzie wkurwiaja, jak ludzie nie mysla i nie znaja zasad interpunkcji. Napisalem ze dobrze mi sie nim lata i moge go polecic. Nigdzie nie napisalem ze jest zajebisty i musi go kupic. Po za tym jestem w dobrym klanie i czasem z ludzmi poluje i widze komu lepiej idzie, mnie czy im.

Chuj ci do mojej interpunkcji , to żę komuś idzie lepiej to nie musi być zasługa designu a umiejętności .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...