Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zniszczyć lub zrobić spawner?

Z0z0lekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zrobić np spawner w klatce lub jajka potwora albo npc lub mobów :)

A i czy jest jakaś moc w kilofie co pozwoli mi wykopac spawner bez niszczenia? bo próbowałem już jedwabnym dotykiem .

Opublikowano

1. Szukaj cave'ow pod ziemia i niszcz spawnery.

2. Dodaj sobie za pomocą opa, gm'a. Item pod id 52.

Opublikowano

Nie da sie wykopac spawnera , mozesz go sobie givnąć ewentualnie,.

Opublikowano

@up ? what tha fuck ? ile masz lat ze o takie coś pytasz.

Oczywiscie chodzi mi tylko o komende /give iditemu , to jest na kazdnym normlanym serwerze. jak i tym od mojangu jak i tym bukkit

Opublikowano

omg pisze jak byk że ma być pordnik jak zroić albo coś takiego spawner potworów -_- anie ja jak na adminie OMG

Opublikowano

najpierw to naucz pisać wiesz ? spawnera nie da się craft'ować rozumiesz? i tak jak inni pisali można go uzyskać komendą /give .

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

Spawnera nie da się pozyskać z żaden sposób, można jedynie go zdobyć z TMI lub komendą /give. Rodzaj potwora można zmienić modem "Spawner GUI"

Opublikowano

Da się pozyskać spawner dzieci ^_^ poszukaj spawnera, zapamiętaj gdzie był, potem poszukaj Creepera, podejdź do spawwnera, i pozwól by creeper wybuchł przy spawnerze. jest 79% szans, że Ci wyskoczy spawner. MOżesz też postawić TNT obok spawnera i odpalić i niech wybuchnie. Szanse: 23 %. Lecz neistety, otrzymasz spawner swiń .

Sorki za błędy

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

• 2 lata później...
Opublikowano

Boże Spawnera nie da się wykopać ! Są 2 opcje albo wpisać /give . albo postawić TNT obok spawnera lub zaprowadzić creepera do spawnera
Muszisz zapamiętać gdzie był spawner ...
i to tyle .

Minecraftowiec: IzT

Opublikowano

O Boże i co z tego ? udzielam tylko odpowiedzi.

no jak inni...

xDD

Nie udzielasz odpowiedzi, tylko nabijasz posty. A za coś takiego można zarobić warny.

@1361622928-U485574.pngKarolProjekt jak się nie znasz to nie udzielaj się. Nie da się wykopać spawnera, w żaden sposób, sprawdzałem i ten sposób z creeperem i tnt już nie działa. Temat należy zamknąć.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

• 2 lata później...
Opublikowano
Dnia 21.08.2012 o 16:14, skakun napisał:

najpierw to naucz pisać wiesz ? spawnera nie da się craft'ować rozumiesz? i tak jak inni pisali można go uzyskać komendą /give .

Są pluginy na własne craftingi więc proszę cię nie okłamuj użytkowników tego forum :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...