Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin Cienia vs Metin Morderstwa

Kakamil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam srednie eq na woju 77lvl z buffem dosc lajtowo ciacham metka morderstwa,ale w DT nie dam rady,musialbym duzo wlozyc w eq by dac rade na 7 pietrze

i mam pytanie zrobienie dropa 37lvl na metki cienia to dobry pomysl,na metki cienia oraz metki 35-30lvl takze?.Leca z niego dosc czesto kamole?

Opublikowano

No nie wiem, ja dropłem tylko raz kamyka z metka cienia a ubiłem ich w pizdu.

Zrób lepsze eq i idź na te mordy. Zaopatrz się też w białe flagi, odlurujesz spot i sie "schowasz" :P

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Tak. Lepszy z mordu jak na moje. Przecież metki na 7 piętrze to ''najlepszy zarobek w metinie'' :P Kup może jakieś rosy na defa, wbij lepsze skille bufowi, postaraj sie o ebo+9 20 dt, helm tak samo, dobra bron tez podstawa :>

Opublikowano

metki cie

nia nie sa zlym pomyslem bo czesto leca ogony + a z metkami mordu to poszukaj sobie jakiegos kolegi w dt ;]

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

37 lvl na metki 25 ja bym tam się nie zabierał 12 lvl różnicy,to już troche jest.

Najlepszy lvl na dropa jest to 35,nie za mały nie za duży wręcz idealny i boja możesz mieć.

37 to taki średni słabszy troche drop z metków 30 lvl ;)

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

35 lvl, Wojownik Body - do M2. Sam posiadam taką postać (drop) i jestem bardzo zadowolony. Oczywiście Bojowiec i tylko 2 skille (dwa na M) - Aura Miecza (musi wejść na 17 na M1) oraz Berserk.

Opublikowano

37 poziom to w cale nie jest tak źle... Przecież kiedyś gdy nie było milionów poradników to ludzie bili do 40 lvla metki w m2 i jakoś loot też mieli... ;)

Jednak lepiej zostawiłbym ten 35 lvl + bojowiec + 2 x M i cisnął tylko w m2, bo z metków w dolinie drop jest praktycznie taki sam... Szansa na kamych z nich jest bliska zera... ;)

Co do metków w DT, to jest to najlepszy drop w metku... Tylko zrób temu 77lvlowi eq, zarobisz na nie dropem w m2... ;)

Opublikowano

Oczywiscie ze metki mordu
:)

Ale skoro nie masz eq ogarnietego to zainwestuj w dropka do m2 35 lvl boj 2 skile M i jezdziesz;)

Podropisz miesiac zarobisz na eq a potem wojkiem 77 na metki do DT i wykoxisz eq do 9
:)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

najlepiej bić morderstwa może kogoś ze sobą weź jeszcze kto ci ładnie pomorze lub odluruj spota i bij na spokojnie metki

2jdf0ab.png     

Opublikowano

Jeśli dajesz rade wojem i red las nie jest oblężony to zrób dropa i dropnij mu rękawice w red lesie, a ona starczy ci na bardzo dlugo.

wipek.pl

Opublikowano

moje eq na woju 77lvl

to srebrna +9 10% do PZ oraz inne staty

buty 1k HP

naszyjnik 1k HP

helm od 60lvla +7

lwia+9 czysta

truty+6 32 sr 3x kd+4

mam teraz 25 kamoli i odkladam na stalke dobra do expa

i duzo bede musial poprawic?

Opublikowano

Najlepiej popraw eq i bij w dt tam można najwiecej kamykow nadropic co równa się dużo yangów. Z metków cienia leci stosunkow mało kamieni do metina morderstwa.

//

itemy po 1,5-2kpz /tarcza na blok/ spowolnienie w butach<male respy>/zbroja naj boga 9 +2kpz+ absorbacja

czym wiecej bonow tym

Opublikowano

red las bo itemki z is,ale dropisz rekawice w red lesie i na mordu mozesz

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc

Opublikowano

Metki 45lv to straszna lipa, mało kamyków dropi. Jedynie na czym można zarobić to ogony węża +, ale dropią przeważnie wtedy gdy masz rękawice złodzieja.

Ja na twoim miejscu spróbowałbym na metkach 75lv w dt. Poszedłbyś z jakimś lepszym kolegą aby odlurował Ci spota, on loga i jazda ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

mam teraz 25 kamoli i zarabiam na handlu,mysle ze zanim dobije aure do G (m8 i 5 ksiag),to spokojnie eq dorobie,musze poprawic zbroje,naszyjnik,ebony,i tarcze i buty.Jest troche tego ale za 2 miesiace mysle ze sie uda,i bede sobie spokojnie ogarnial 7 pietro,jeszcze zalezy kiedy bedzie laczenie serwerow bo mam buffa,lecz w innym krolestwie i czekam na darmowy olejek : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...