Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battle-net zmiana posiadacza konta

Kost3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś wie jak przekazać komuś konto bez samoistnego blokowania się. Mam na myśli to, kiedy zmieniamy e-mail to potem druga osoba blokuje konto, ponieważ jest podejrzenie o włamanie.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Miałem podobna sytuację z bratem, gdyż chciał sobie pograć na tym samym koncie D3 co ja posiadam. Ile razy się zablokowało? Spróbuj dwa razy odblokować konto, potem powinno być już dobrze i będziecie mogli grać z różnymi ip.

Opublikowano

W tym problem, że teraz się zablokowało i można je odblokować poprzez kod z smsa. Wszystkie zabezpieczenia/tokeny były zdjęte. Niestety numer telefonu nie był na mnie, bo konto kupiłem, a teraz chcę je sprzedać.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Wydaje mi się, że po wpisaniu hasła i pojawienia się informacji o zablokowanym koncie możesz wpisać odpowiedź na sekretne pytanie, podawałeś ją przy rejestracji.

Czyli nie musisz tylko przez smsa odblokować, miałem podobna sytuacje bez żadnego tokena.

Opublikowano

Wygląda na to że jedyną szansą było by skontaktowanie się ze sprzedawcą konta. Ewentualnie spróbuj się skontaktować z supportem czy nie można jakoś zmienić numeru telefonu.

Opublikowano

Już wszystko mi się udało. Około tygodnia temu konto zostało odzyskane dzięki pomocy panów z supportu. Chała wam za to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...