Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Moje zbiory w PBDO

creative7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstawiam to wszystkim niedowiarkom, którzy uważają, że nie da się wyciągnąć 300k uri na dzień. 19k * 24 = 456k <3

55713424930669395902.jpg

Jeśli ktoś ma pisać że to FAKE to lepiej niech sobie wogóle nie nabija postow.

TASK:

To jest ukryta treść, proszę

www.pomyslowi24.pl
  • Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ładnie nazbierał :) I miałeś te 400k po 24 godzinach ?

No nie kurwa, w piec minut. Ladnie, u mnie tez dobrze lata. Dlaczego zebral tylko 34 gg? b54a23534c18e.jpg

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

A u mnie kurwa tłukł cubiki na x-6 i zbiera mi kbot w 1h 60k uri, z x4 80k, rsb 150k, full dmg :)) <3

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

No ładnie nazbierał :) I miałeś te 400k po 24 godzinach ?

Nie wiem jak będzie bo to dopiero pierwsza godzina. Teraz spadło do ok 16k/h.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

U mnie to było tak: Spearhead FS (zlotko), PET ze zbieraczem, 12 radarów, teoria grawitacji II (20% więcej z boxów), ekonomia kosmiczna I (4% więcej uri z boxów), podwajacz skrzynek, mapa PVP, PBDO (extreme botting, wyłączony safe botting). Chyba tyle :) próbujcie :)

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

kurde a mi pokazuje że na godzine max 4 k haha mam podwajacz peta z 12 protokołami tylko profilu nie mam .

niewiem co jest creative może coś trzeba zmienić w tasku ?

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

To zależy, raz trafi się seria 5 boxów z rzędu z urką a raz nie trafisz na urkę przez 50 boxów. Puść od nowa i czekaj :P

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

czyli moze zbiera te boxy ktorych nie widzi normalny gracz a co sie z tym wiąże wieksze prawdopodobienstwo dostania warna lub nawet bana ;[ ?? co o tym myslisz ?

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Ładnie, ale jak ktoś zauważył, podejrzanie mało GG.

Mi zbiera tak po 10-14k, ale nie mam profilu całego ( 10% tylko ), i 3 protokoły w pecie xD

A na godzinę leci ~50 energi. Ciekawe, nie ^^? ( Bocę KBot/IBot )

Opublikowano

Ładnie, ale jak ktoś zauważył, podejrzanie mało GG.

Mi zbiera tak po 10-14k, ale nie mam profilu całego ( 10% tylko ), i 3 protokoły w pecie xD

A na godzinę leci ~50 energi. Ciekawe, nie ^^? ( Bocę KBot/IBot )

mi na boxybocie leci 70 gg/h spearhead FS + zlotko. Mozliwe ze przerobil ssa, w paincie czcionka jest takiej samej wielkosci wiec nie mial z tym duzo problemow.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Odpowiedzcie mi na pytanie: jaki cel miałbym w tym żeby przerabiać ss'a bo nie rozumiem ?

Co do energii to na PVP przeważnie mi mniej zbiera niż na zwyklych mapach. Zawsze bocę na KBocie i zbiera mi ~50 energii/h tylko że na x-5,6,7.

www.pomyslowi24.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...