Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Moje zbiory w PBDO

creative7

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O jakiejś sensownej średniej można mówić na przykład po 72 godzinach. A najlepiej po całym tyygodniu, aby cykl bocenia objął wszelkiej maści eventy, różne natężenie ruchu na pvp, przerwy. Wyciąganie średniej godzinnej po godzinie pracy - trochę to przekłamane...

Pozdrawiam, Katarzyna

1362335032-U636582.png

Opublikowano

OO juz wiem w czy problem z energiami. Na podwajaczu zbiera mi normalnie dwie ale do statystyk w PBDO dodaje po jednej. Czyli wtedy zebrałem 68 a nie 34 energii :)

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

a jaka to była opcja cleanera w biobocie bo nie pamietam , że latałes kolo boxów i on je odrazu zbierał ?

z tego co pamietam to nie podlatywało do boxa (dokładnie) tylko zbierał go z "odległości" nie wiem czy zrozumiecie ale nie umiem tego wytłumaczyć ;d

1319559475-U373267.png

1319564932-U373267.png

Opublikowano

@UP chyba glupi jesteś haha 200k ? to chyba petem z 40 protokolami co jest niemozliwe i profilem co daje j100% zamiast 20 xD i nie podwajaczym tylko poczwórnym pakietem hah ;D

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Z tego co napisał to zbiera jakieś 456k na 24h czyli ja będę bocił przez 12h i liczę na to że będzie chodziarz 200k uri ale chyba się przeliczę bo jak na razie to waha się 9/10k uri na 1h z petem i na

podwajaczu + nie działa boxybot czyli na mapach jest jakieś 60% bociarzy mniej !!!

Opublikowano

Przetestuje go dziś jak przez noc nabije mi 200k uri to masz like

Nie masz szans. W nocy liczba bociarzy na mapach PVP wzrasta.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

Ja tam wole odpalić pbdo na x-3 i wchodzi 4-5k uri na godzine leonkiem wbija o jakieś 5k uri więcej w ciągu 5 godzin jak testowałem golca i leona a do tego mniej razy padł

Opublikowano

normalnie creativ dale Ci limit lajków w 12 h uzierał mi 160k urki i 1200 energi o.O ;D tylko z podwajaczem i petem z 12 protokołami ;D

Opublikowano

@up

Fajnie, że pomogłem :) gdybyś miał jeszcze profil zrobiony (32% więcej max) to 160k * 0,32 = 51k URI więcej byś miał :D więc polecam Ci zrobić profil pod boxy :)

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

mam 38pp jakbym zrestartowal to chyba by starczyło, ale u mnie z sepromem lipa;[ a nie zrobie leonkiem ;[ , mmi wystarczy ;] a wiec z tego co zaplanowalem w poniedziałek rano będe miał zeusa ;D Dzieki wielkie tylko ciekawe czy pedoszrot mi tyle podziała xD bo moga naprawic ;]

Opublikowano

34 PP wystarczy żeby miec fajny profil z wszystkimi bajerami (grube itp.) + Ekonomia kosmiczna i teoria grawitacji.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

moze podacie jak ustawic botka aby dzialal ja task poustawialem i bot na sek sie wlancza i zaraz wylancza co jest grane jakas mala podpowiedz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...