Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Nowy DESING CENTAUR (OMG!)-.-

Kupas512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi Pilots

After some weeks of research the company's scientists did gain enough knowledge to build the Centaur design - a new ship design for your Goliath inspired by the rare Saturn design.

As the production is very complex the companies will only be able to distribute the design to you from time to time for a short period.

Not yet sure when the first design will be available, but you should keep your eyes open to not miss the chance to get one.

I wonder if you will manage to get a Centaur design faster than me!

376740_10151358157719409_1298466468_n.jpg

WojakPL

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a może nowa firma ?

skąd ci się wzięło że nowa firma jak tylko desing jest pokazany ;D już się rodzą plotki i zaraz dzieciaki wbiją, powiedzą coś od siebie i będzie sapam na mpc czy nowa firma, statek, desing, wrota itp ;d

pożyjemy zobaczymy a nie już w postach ploty!

Opublikowano

@UP Saturn we wrotach kronos , mam swoje info niewiem czy w 100% pewne ale ma być nowa firma , dobra mam 17 lat ale wiem to od osób wiele starszych ode mnie którzy maja swoje kontakty ;]

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

kolejne gówno za pieniądze <_< a ja jeszcze kronosa nie wybociłem :huh:

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

@UP Saturn we wrotach kronos , mam swoje info niewiem czy w 100% pewne ale ma być nowa firma , dobra mam 17 lat ale wiem to od osób wiele starszych ode mnie którzy maja swoje kontakty ;]

nie ważne ile lat masz ;) ja mając 16 lat puściłem ściemę koledze z klanu że będzie nowy generator speeda to pamiętam że na oficjalnym forum darkorbit były o tym 2 tematy ;) wszystko to tylko plotki aktualnie ;)

Opublikowano

@2up no ja tez zostałyy mi lambdy kappy i 2 epsilony ;[

@UP no całkiem możliwe ale napisałem że nie wiem czy w 100% prawda

ale co poradzićxD jebany BugPoint !

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

SDF powstaje już ponad 2 lata więc wątpię, żeby w końcu to wprowadzili, a nawet jeśli te plotki na forum burdelu to po prostu ktoś edytował normalne firmy i puścił w obieg foty.
sygnacu.jpg

Opublikowano

pewnie zronu takie wrota dadza jak kronos tylko bedziesz musaił taki wrot z 10 zrobić zeby dostać:D

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Może ktoś zauważył :D67450185838768969491.jpg

Już nie wiem czy to nowy desing będzie czy zmieniają wygląd saturna...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...