Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] ADMINI I ICH UCZCIWOSC

miotanim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

chce wam przedstawić sytuacje z jaka sie spotkaliśmy a mianowicie , gracz na serwerze PL2 ma bardzo ciekawe konto a mianowice ma zrobionego kronosa, ani jednej lambdy, ani epsilona a wiadomo potrzeba na krnosa części, on bez tego go złożył. miał przelatanych 50 godzin a miał na koncie bicie po 300k z X4, 5 mln osłon i 50 PP. do tego full havok, full herkules. Pisze o graczu Bomba, inny gracz który z nim latal to antybocik, miał on range Admina, a potym jak padł od nas zmieniła mu sie na kapitana, konto takie samo jak te które wcześnej opisałem, wyżyłowane na maxa a godzin przelatanych ma z 30.

Ludzie!!!! Administratorzy robią z nas jaja! robią co chcą i nikt sobie z tego nic nie robi! oto dowód załączam.

To jest ukryta treść, proszę

to było nagrane dziś co wyprawiali admini na serwerze PL2! a co lepsze dostali w dupe o klanu wTB! klanu Tasi:)

Pozdrawiamy! kroliczki tasi !

Opublikowano

hehe bralem udzial w tej bitwie calkiem ciekawie bylo i zniszczenia dronow to z 5 razy szybciej niz normalnie ale kolesie grac nie potrafili bo i tak padali na kryskach niech potrenuja hehehe :)

a i najlepsze ze konta znikaja z rankingu i pojawiaja sie nastepnego dnia dziwne a suport wysmiewa graczy ale niech sobie po 10mil oslon zrobia bo 4mil to za malo :) na wTB

chlopaki slabo miaszali rsb z x4 proponuje MERKAVE :)

Opublikowano

a wy to kurwa inaczej, jak się nie ma władzy, to tylko wtedy się krytykuje, a jak ty byś miał taki panel to co być nie skorzystał?

nie pierdol bo ja tak, niech robią sobie co chcą, a ja mam to w dupie

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

a wy to kurwa inaczej, jak się nie ma władzy, to tylko wtedy się krytykuje, a jak ty byś miał taki panel to co być nie skorzystał?

nie pierdol bo ja tak, niech robią sobie co chcą, a ja mam to w dupie

masz to gdzies to ciekawe co bys zrobil jakbys sobie latal a koles by dolecial i Twoje konto na fullu by na hita zdjol to co cieszyl bys sie ? bal bys sie wyleciec

Opublikowano

masz to gdzies to ciekawe co bys zrobil jakbys sobie latal a koles by dolecial i Twoje konto na fullu by na hita zdjol to co cieszyl bys sie ? bal bys sie wyleciec

kurwa zaraz zrobią oblężenie kurwa wszystkich map na kurwa wszystkich serwerach

przestań histeryzować, nawet nie będziesz wiedział, że to jakieś konto admina zrobione na lewo i jak cię już ubije powiesz tylko

KURWA MAĆ!!

żebyś ty wiedział ile oni takich kont mają, a daj spokój, nawet byś nie pomyślał

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Takie zachowanie adminów ma wpływać na mobilizację graczy. A dokładniej na mobilizację w wyciąganiu portfela celem zbudowania jeszcze lepszego konta :)

To działanie mające wpływać na najprostsze, ludzkie instynkty - w tym wypadku zazdrość, złość i chęć rewanżu ;)

Zauważcie, jak w swoich akcjach promocyjnych BP często korzysta ze słów kluczowych mających w nas pobudzić w/w odczucia ;)

Pamiętajcie, to Oni rządzą, t oni ustalają zasady gry i na koniec, to Oni zadecydują kiedy zapłacisz ;)

Pozdrawiam, Katarzyna

Opublikowano

To sa zajebisci gracze. Maja po prostu pelno LF-23 i BO-83 ale oczywiscie nie zapomnialem o nowym statu "w chuj oslony" ma wyglad jednego z designow za 250k uri.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

kurwa zaraz zrobią oblężenie kurwa wszystkich map na kurwa wszystkich serwerach

przestań histeryzować, nawet nie będziesz wiedział, że to jakieś konto admina zrobione na lewo i jak cię już ubije powiesz tylko

KURWA MAĆ!!

żebyś ty wiedział ile oni takich kont mają, a daj spokój, nawet byś nie pomyślał

nie histeryzuje dobra zabawa z nimi byla :) poprostu trzeba bedzie cos wymyslec aby miec 10 mil oslon:) mowie tu o tym ze jezeli zrobil konto to ok ale niech zrobi normalna fullke i zobaczymy jaki jest dobry widac ze prawie 5mil oslon i hity po 400tys nie pomogly im bo i tak glebe zaliczyli kilka razy . dobra rada dla adminow niech naucza sie grac bo chlopakom zylka peknie ze takie konta a w pizdeczke dostaja:) pozdro dla A G S :)nauczcie sie grac

Opublikowano

Jakbym tego nie wiedział. A myślisz że jaki cudem jakiś tam gracz miał 95PP bodajże ? poza tym może chcieli coś sprawdzić ? coraz więcej jest teraz wypadów admina na mapkę. To ma być ten ich nowy "system".

@Edit:

Przy tych filmikach mnie najbardziej wkurwiło za przeproszeniem i was pewnie też fakt że admini graczy ubijają chociaż nie mają na to pozwolenia.

Wyskakują z niewidek i po prostu nawalają w nas.

Najlepszy jest ten autor filmiku drugiego pokazuje innym że lata na kerkavie ;p

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Takie zachowanie adminów ma wpływać na mobilizację graczy. A dokładniej na mobilizację w wyciąganiu portfela celem zbudowania jeszcze lepszego konta :)

To działanie mające wpływać na najprostsze, ludzkie instynkty - w tym wypadku zazdrość, złość i chęć rewanżu ;)

Zauważcie, jak w swoich akcjach promocyjnych BP często korzysta ze słów kluczowych mających w nas pobudzić w/w odczucia ;)

Pamiętajcie, to Oni rządzą, t oni ustalają zasady gry i na koniec, to Oni zadecydują kiedy zapłacisz ;)

Pozdrawiam, Katarzyna

jedna powiedziała coś rozsądnego, bo ja kurwa z nimi nie mogę:D:D

Opublikowano

pamiętam jak wszedł serwer polska 3, pierwszy dzień a tu na 3-2 ubił mnie golec fe z designem sentiel i ciekawa sprawa 1 dzień a on już miał wszystkie wrota zrobione

Opublikowano

Witam. spowrotem jestem!

dzis nowy filmik zapraszam:

spowrotem nasi admini i robia znowu to samo! wczoraj byli zbanowani dzis konta spowrotem są , czyli się samy odbanowały ...

nowy filmik z wojny z adminami na PL2

Opublikowano

Witam. spowrotem jestem!

dzis nowy filmik zapraszam:

spowrotem nasi admini i robia znowu to samo! wczoraj byli zbanowani dzis konta spowrotem są , czyli się samy odbanowały ...

nowy filmik z wojny z adminami na PL2

Jak zbanowane a na drugi dzien odbanowane ?? .Dla mnie to troche dziwne że ten nasz polski Burdelpoint robi takie jaja ze sobie konta robi i graczy ubija,Prześlijcie filmik do centrali jestem ciekawy co odpiszą :mellow: ,tylko nie piszcie z polskim supportem bo wam oczy zamydli że problem jest im znany.

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

Tak to są admini z Polskiego supportu wszyscy 3 są zamieszani w to. a na tickety nie odpisują że problem jest znany lecz jak wspomnisz o nich w tickecie to ci grożą banem na konto... . Dla nich to fajna zabawa dla nas takze tymbardziej ze dostaja od nas ^^ jedyne oco prosze to o rozgloszenie tego żeby każdy wiedział co sie dzieje na Polskich serwerach.

Opublikowano

pamiętam jak wszedł serwer polska 2, pierwszy dzień a tu na 3-2 ubił mnie golec fe z designem sentiel i ciekawa sprawa 1 dzień a on już miał wszystkie wrota zrobione

jak weszło PL2 to nie było santinella hahah ! :D

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

@upy

Ale spamujecie, aż żal patrzeć :/

@top

Pomyślcie sobie, jak to ktoś z Was był adminem. Nie korciło by Was, by ustawić sobie miliony osłon/dmg i nawalać w innych? No proszę Was, admini to też ludzie i także lubią się zabawić :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...