Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Power leveling Diablo 3

xVolturi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie gram szamanem i mam odblokowane inferno ale mam 52 lvl i tu nie wiem czy sa jakies swietne sposoby power levelingu? czy robic pieklo od zera.

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

Jedyne sposoby to wsadzanie robinów do hełmu i bonusowe punkty do expa a poza tym nic innego chyba nie ma

set caina i zdaje sie 30% wiecej exp + gem w helmie i ktos kto bedzie za Ciebie kosil mobki ;)

Opublikowano

Wsadź jak najlepszy rubin do hełmu (kamyk o kolorze czerwonym) i po prostu idź expić. Polecam akt 3 lub 2. Jeśli byś chciał to mam mnicha 55 lvl i mógłbym razem z tobą poexpić :>

PS. Zły dział...

Opublikowano

Zakladasz dokladnie: buty, rekawice i helm (ze slotem koniecznie) z zestawu caina + naramienniki i pancerz z zestawu borna, oczywiscie w helmie jak najlepszy rubin i kazda czesc setu z bonem do expa... duzo na to nie wydasz i bedziesz bardzo papierowy, dlatego bedzie niezbedny ktos kto bedzie kosil za Ciebie mobki w tempie wystarczajacym zeby nic nie podeszlo. Da sie zrobic i wychodzi bardzo efektywnie. Osobiscie w takim secie mialem +109exp za kill + 60-70% zdobytego doswiadczenia.

Opublikowano

@Up set caina jest zbyt drogi, nie opłaca się go kupować na taką małą rzecz.

@Top wsadź jak najlepszy rubin do hełmu (kamyk o kolorze czerwonym) i po prostu idź expić. Polecam akt 3 lub 2. Jeśli byś chciał to mam mnicha 55 lvl i mógłbym razem z tobą poexpić :>

PS. Zły dział...

Set caina za drogi ale do helmu to wsadzac jak najlepszy kamyk? No prosze cie. Nieskazitelny szescienny kosztuje jakies 4k i daje ci 19% wiecej expa,

a gwiazdzisty (ok. 700k) daje ci 25%. A te niżej też są drogie i nieopłacalne. Kup nieskazitelny sześcienny. A set Caina warot kupić, będziesz miał to na wszystkie postacie. Nawet na 60lvl to się opłaca jak masz kolegów tanków którzy będą cię expić :)

Nie ma żadnych sposobów power levelingu, po tym, jak osłabili ten sposób z Kullem (chociaż na twoim lvlu i tak nieopłacalne).

Niech autor napisze mi na pw jeśli mam zamknąć temat.

Opublikowano

@Up chodzi mi o to żeby włożył jak najlepszy rubin jeśli go ma... Jak masz gwiaździsty i nie potrzebujesz go do niczego to po co masz wkładać nieskazitelny sześcienny? Co do Kulla... kiedy to już było. O tym już świat zapomniał.

Btw. Kamyki za dobrą cenę oraz nie duże zapotrzebowanie itemów można robić u szlifiarza ;] Tym sposobem możesz za grosze mieć dobry kamyk.

@Down

http://www.mpcforum.pl/topic/714533-info-udzielam-pomocy-w-inferno/

Udzielał pomocy i oto link :>

@S0ul3r05 Za drogie...

Opublikowano

Set caina za drogi ale do helmu to wsadzac jak najlepszy kamyk? No prosze cie. Nieskazitelny szescienny kosztuje jakies 4k i daje ci 19% wiecej expa,

a gwiazdzisty (ok. 700k) daje ci 25%. A te niżej też są drogie i nieopłacalne. Kup nieskazitelny sześcienny. A set Caina warot kupić, będziesz miał to na wszystkie postacie. Nawet na 60lvl to się opłaca jak masz kolegów tanków którzy będą cię expić :)

Nie ma żadnych sposobów power levelingu, po tym, jak osłabili ten sposób z Kullem (chociaż na twoim lvlu i tak nieopłacalne).

Niech autor napisze mi na pw jeśli mam zamknąć temat.

Strasznie nieskladnie to napisales. Poza tym w gruncie rzeczy powtorzyles praktycznie to co napisalem wyzej... ehh

Autorowi jako miejsce do expienia polecam 3 akt inferno. Takich mas potworow jak w 3 akcie nie znajdziesz w zadnym innym ^^ co za tym idzie 60 wbijesz bardzo szybko (tylko znajdz kogos kto przy okazji farmienia bedzie chcial Cie nieco podexpic. :P )

Z tego co pamietam S0ul3r05 oferowal swoja pomoc na inferno. Mozesz sie z nim dogadac.

• 3 tygodnie później...
Gość malutki688
Opublikowano

wydaje mi sie ze komentarze sa juz zbedne:) w 3 tygiodnie mozna wyexpic milion postaci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...