Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie dostanę CS:GO?

Okrzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

ostatnio mam ochotę przetestować sobie tego nowego cs'a :D

Ale niestety nie wiem gdzie go dostanę.

Czy np. w empiku bym go "zastał"? Wiem, że tam ceny niby nie są niskie, ale cholera chciałbym pudełkową wersję.

Dlatego kupno CD key'a nie wchodzi w grę. Jedynie sklepy w których są one dostępne.

Czekam na odpowiedzi (w miarę szybkie, ponieważ jutro już pociskam do empiku)

Opublikowano

W Polsce nie było jeszcze premiery. Only allegro/steam ;) Lepiej kupować teraz, bo patrząc na ceny CS 1.6 i CS:S w sklepach, to CS:GO będzie kosztował jakieś 150zł, a teraz można spokojnie za 40-50 kupic;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

To ja myślałem, że skoro premiera była 10dni+ temu to kur*a empik też będzie miał!..

No dobra, to jakby coś poinfromujcie mnie panowie w tym temacie jeśli będzie już dostępny w empiku (naprawdę zależy mi na pudełkowej, bo będzie do kolekcji cs'owej <3 :P)

Opublikowano

Na chwilę obecną nie ma wersji box i prawdopodobnie nie będzie. Wersja box to tylko dodatkowe wydatki w postaci płyty, nagrania gry i opłacenie dodatkowych pracowników co daje nam cenę ~100zł nie ~50zł. Jeśli nie chcesz ściągać za każdym razem gry to wykonaj kopie na steamie i nagraj na płytkę czy wrzuć na pena.

+gdzieś widziałem jakiś komentarz kogoś z Valve i pisał, że nie będzie pudełkowej wersji.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Dobrze mówisz Diablo. Counter-Strike: Global Offensive nie będzie dostępny w żadnym kraju w wersji pudełkowej. Było już o tym kilka miesięcy temu przy zapowiedziach gry. Możesz ją kupić tylko i wyłącznie jako elektroniczny klucz. Nie polecam allegro, ponieważ dostaniesz rosyjski cd-key, który albo nie będzie działał, albo aby grać będziesz musiał zmieniać swój adres IP. Wejdź do sklepu Valve i kup póki w promocji. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...