Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator miesiąca! - SIERPIEŃ

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Jeron i reszta to walka z wiatrakami :)

Ta ranga (dla mnie) jest obecnie bezwartościowa i przyznawana osobom które nie powinny jej mieć lub nie mają jej ci którzy powinni ją mieć.

Przykład?

http://www.mpcforum....ge__tab__awards

Prawdziwy wzór do naśladowania jeśli chodzi o aktywnośc

Takie faile można powiązać z Paweł_cs etc.

Cześć.

Faktycznie - wymagana jest aktywność spora przez kilka miesięcy, a praktycznie większość mentorów ma 2 posty na tydzień, także czegoś tutaj również nie rozumiem.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Faktycznie - wymagana jest aktywność spora przez kilka miesięcy, a praktycznie większość mentorów ma 2 posty na tydzień, także czegoś tutaj również nie rozumiem.

Na czas wakacji wszyscy mieli ode mnie luzy. Sama miałam dość spora zmniejszoną aktywność, toteż nie mogłam wymagać, by ktoś miał ją idealną. Mimo to, teraz kiedy już oficjalnie zaczął się rok szkolny i nastąpił koniec wakacji mentorzy, którzy, że tak się wyrażę opierniczali się przez ostatnie miesiące i nie poprawią swojej aktywności, będą musieli pożegnać się z rangą, tym samym dając szanse nowym.

Opublikowano

A ja tak bardzo gratulowac nie bede, bo jak zwykle we wszystkim co administracja wymysli jest w pewnym stopniu niesprawiedliwe.

Dlaczego? Nikt nie zauwaza goscia o imieniu Gamus, zaraz styknie mu rok pracy jako Moderatora Metin2. Caly czas sie stara i nigdy nie przystal na jaki kolwiek opierdaling. Piecu moze i zasluzyl, ale on wrocil wtedy kiedy ja na kida (kwiecien) a Gamus pracuje i zapieprza przez okragly rok. Nie licze juz akcji, jakich wykonal ale aktywnosc, ktora jest codziennie na najwyzszym poziomie, jako maly gumis dorównuje (nwm jak sie to pisze :D ) juz Geoningowi w reputacji, bo taka pomoc niesie w dziale. Jest to jedyna osoba gdzie po odejsciu z mt2 zostanie slad. Nikt, powtarzam nikt nie haruje jak on, gdyby nie Piotrus nic by nie mial, naszczescie przekazal mu Leadera Metina, ale czy to jest warte tego co on robi dla nas? Wkoncu forum nie jest niego, jest nasze, a on to robi bezinteresowanie. Zadnej nagrody, zadnej pochwaly, kompletnie nic... Ma mentora i co? Dlatego nie wybraliscie go na moda msc? Cale wakacje zapierdalal, jak Wy sie na plazach grzaliscie, on jedyny stanowil piecze nad dzialem, chcialbym pozdrowic tez Istnego Diabla, z ktorego rośnie, drugi Gamus.. Pozdrowienia dla takich wlasnie osob. Administracja dalej sklada rece w tym wypadku i zaloze sie ze i w tym i nastepnym wypadku nic nie zrobi.

Dziekuje ;)

Opublikowano

Na czas wakacji wszyscy mieli ode mnie luzy. Sama miałam dość spora zmniejszoną aktywność, toteż nie mogłam wymagać, by ktoś miał ją idealną. Mimo to, teraz kiedy już oficjalnie zaczął się rok szkolny i nastąpił koniec wakacji mentorzy, którzy, że tak się wyrażę opierniczali się przez ostatnie miesiące i nie poprawią swojej aktywności, będą musieli pożegnać się z rangą, tym samym dając szanse nowym.

Nie pojmuję. Dlatego, że Ty nie byłaś aktywna, oni mogą mieć wakacje?

Rozumiem wyjazd, brak czasu czymś tam spowodowany, ale wakacje, bo są wakacje nie przemawia do mnie.

W sumie w roku szkolnym, jeżeli jest się uczniem ma się mniej czasu niż w wakacje (i w większości przypadków) przed wakacjami już nie było się aktywnymi.

W tym przypadku Ty jesteś szefem, a oni mogą Ci naskoczyć (nie udawajmy, że ktoś z jakąkolwiek rangą miałby na tyle "jaj", żeby do gma/admina napisać " co mysli", lub, że w/w wysoka ranga robi mniej od niego. ).

Stąd wyjaśnianie, że oni nie są aktywni, bo Ty nie byłaś jest śmiesznye (literówka) :).

@Gamus

W takim razie nie pojmuję celu pisania gratulacji ;c

Opublikowano

@Gamus

W takim razie nie pojmuję celu pisania gratulacji ;c

Wypada pogratulować, tego wymaga kultura osobista :)

Ja się niczego nie będę domagać bo jeżeli ktoś będzie chciał to doceni moją pracę. Ale dziękuje tym którzy potrafią docenić moją pracę i zaangażowanie na forum.

Opublikowano

GjeZet

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie pojmuję. Dlatego, że Ty nie byłaś aktywna, oni mogą mieć wakacje?

Rozumiem wyjazd, brak czasu czymś tam spowodowany, ale wakacje, bo są wakacje nie przemawia do mnie.

W sumie w roku szkolnym, jeżeli jest się uczniem ma się mniej czasu niż w wakacje (i w większości przypadków) przed wakacjami już nie było się aktywnymi.

W tym przypadku Ty jesteś szefem, a oni mogą Ci naskoczyć (nie udawajmy, że ktoś z jakąkolwiek rangą miałby na tyle "jaj", żeby do gma/admina napisać " co mysli", lub, że w/w wysoka ranga robi mniej od niego. ).

Stąd wyjaśnianie, że oni nie są aktywni, bo Ty nie byłaś jest śmiesznye (literówka) :).

Dla Mentorów jestem Mentor Koordynatorem, dla MMT jestem MML, funkcja Global Moderatora spada na dalszy, dużo dalszy plan. Jeżeli są osoby, które boją się napisać mi co myślą, to źle robią, bo wśród mentorów mam takich, którzy normalnie piszą co im nie pasuje. Niech nie zwracają uwagi na to, że jestem GM bo ja nie mam zamiaru łączyć tych dwóch funkcji w jedno,a tym bardziej, że ta funkcja nie robi ze mnie nietykalnej.

Tak, jeżeli ja jestem nieaktywna, to nie mogę wymagać, by oni byli aktywni. Tak na logikę biorąc nie jestem tutaj świętą krową, by kazać im dostosowywać się do zasad, których ja sama na czas wakacji nie stosowałam. To są ludzie, a nie roboty. Rzeczywiście, w rok szkolny również nie brakuje obowiązków, ale nie wyobrażam sobie, bym miała komuś zabronić wyjścia na dwór, korzystania z dni wolnych, ze słoneczka i zabaw, zwłaszcza, że okres wakacji to jedyny termin , który pozwala na poleniuchowanie bez żadnych konsekwencji i naładowanie energii na resztę roku.

Opublikowano

No ale bez przesady (przykład profilu podałem) ja rozumiem że można mieć szkołę itp. ale 3 posty chociaż napisać to jest 10 minut.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano
No ale bez przesady (przykład profilu podałem) ja rozumiem że można mieć szkołę itp. ale 3 posty chociaż napisać to jest 10 minut.
(...)Mimo to, teraz kiedy już oficjalnie zaczął się rok szkolny i nastąpił koniec wakacji mentorzy, którzy, że tak się wyrażę opierniczali się przez ostatnie miesiące i nie poprawią swojej aktywności, będą musieli pożegnać się z rangą, tym samym dając szanse nowym.

Nie każdy miał wakacje z palmami i słoneczkiem. Niektórzy wyjechali do pracy.

Opublikowano

Nie każdy miał wakacje z palmami i słoneczkiem. Niektórzy wyjechali do pracy.

I jak tam wredna ciężko zapierdalałaś <3 <3 ??

@TOP

A tak w ogóle dlaczego PIECU :D ?

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Wredna, nie chcę negować twoich decyzji, ale rozważając przykład adamas12 to :

Ostatni post jest z 13 lipca, to i tak długa przerwa, a i przed nią nie powalał jakąś specjalnie wzmożoną aktywnością.

To oczywiste, że jako MK starasz się bronić zarówno mentorów jak i swoich decyzji ale musimy być konsekwentni. Jeśli pewnego miesiąca nikt z osób o dużej aktywności nie zasłużył na tą rangę to tym bardziej nie zasługuję na nią ten, który nie objawia nią zainteresowania po jej otrzymaniu...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

I bardzo dobrze! Odpowiednia osoba na odpowiednie miejsce. Gje zet piecyk!

Opublikowano

Dla Mentorów jestem Mentor Koordynatorem, dla MMT jestem MML, funkcja Global Moderatora spada na dalszy, dużo dalszy plan. Jeżeli są osoby, które boją się napisać mi co myślą, to źle robią, bo wśród mentorów mam takich, którzy normalnie piszą co im nie pasuje. Niech nie zwracają uwagi na to, że jestem GM bo ja nie mam zamiaru łączyć tych dwóch funkcji w jedno,a tym bardziej, że ta funkcja nie robi ze mnie nietykalnej.

Tak, jeżeli ja jestem nieaktywna, to nie mogę wymagać, by oni byli aktywni. Tak na logikę biorąc nie jestem tutaj świętą krową, by kazać im dostosowywać się do zasad, których ja sama na czas wakacji nie stosowałam. To są ludzie, a nie roboty. Rzeczywiście, w rok szkolny również nie brakuje obowiązków, ale nie wyobrażam sobie, bym miała komuś zabronić wyjścia na dwór, korzystania z dni wolnych, ze słoneczka i zabaw, zwłaszcza, że okres wakacji to jedyny termin , który pozwala na poleniuchowanie bez żadnych konsekwencji i naładowanie energii na resztę roku.

Oby się nie bali do CB napisać, right.

Dziękuj, że treściwi rozwiałaś wątpliwości :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...