Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Info z fb , nowe coś

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może być również nowa mapa a to jakiś mocny alien na niej nwm coś typu kubik tylko lepsze ? nwm pożyjemy zobaczymy

zakaz handlu

Opublikowano

deep space - daleka przestrzeń kosmiczna

czyli chujki szykują nam nowe map, potem alieny?

niech wprowadzą coś podobnego do palladium było by kurewsko zajebiście

285495_10151385515604409_1979685371_n.jpg

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Nowa mapa, a na niej nowy alien :) Lub zrobią mapy firmy Saturn(Nie nową firmę tylko jej mapy) i tam będą nowe alienki ^^

EDIT: Ale znając BUGPOINTA to coś będzie na mapie na którą będzie trzeba kupić "Bilet" przelewem za 100 zł ^^

76561198053546969.png

Opublikowano

nowy typ inteligencji haha

nie zapomnijcie...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Kiedy ja słyszałem opowieści o 3 gali...

Zobaczymy co to będzie.., albo i nie, bo bo3 też miało być i okazało się że ściema, z tym też tak może być:pp

tylko o bo3 od firmy nic takiego nie wypłynęło, a ściemą mogło być podanie informacji ze ostatnio na testowym była bo3

natomiast tu jest inaczej jest jakaś informacja, będą ją ciągneli tygodniami

alieny pirackie

nowe statki tez tygodnie minely a dawno były udostępnione

i teraz z nowymi alienami również tak będzie, w taki sposób przytrzymują nas przy sobie, mając z tego konkretny zysk,

Opublikowano

Nie wiem co to będzie. Wiem na pewno ze albo będzie to za urkę, albo będzie to mało opłacalne bo to by było w stylu BP...

Opublikowano

Z tego co widze, to wszyscy pisza ze BP jest zle bo chca zarobic na tym co robia. Moje zdanie jest takie, kazda gra, film, serial jest tylko w celu zarobkowym, myslicie ze rezyserowi chce sie uzerac z aktorami? Wyszlo diablo 3 po ponad 10 latach, jaki jest w tym cel ? Zarobek na fanach diablo 1,2. Tak samo ma wyjsc baldurs gate 3. Ja mysle ze milo bedzie jak wprowadza cos nowego, przestanie byc tak monotonnie.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

To będzie na 99% nowy allien. Jak widać na zdjęciu jest on ,,zaznaczony" i pisze ,,warning", a bazy nie da rady zaznaczyć za kit i ona nie jest niebezpieczna. Może wejdzie jakaś nowa mapa, ,,deep in space", hmm. Albo wrotka,albo mapka coś a'la cubikon graveyard :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Macie łosie przetłumaczone -.-

jest kilka opcji co to może być:

-nowa baza z alienami- takie coś jak pirackie

-całkowicie nowy alien

-jednorazowy event z jakimś gównem które trzeba będzie zniszczyć

wszystkie są równie prawdopodobne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...