Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zaczynam robić build BB/Cler i mam pytanie, nosić Robe czy LA? Mi się wydaje, że robe, dlatego że i tak passywy z clera mi nic nie dadzą bez Light Staffa, a w pt jak będę to nigdy nie będę robić za Clerika tylko za Barda. A wy jak myślicie?

Opublikowano

na niższych lv LA później robe

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Mam BB/Cler... 82lvl aktualnie FF do 100. Expie w JG cave w robe na mobach 80lvl. Probowalem z lgiht armor i liczba dedow sie zwiekszyla ... srednio dziennie mialem 2/3 dedy. Po zalozeniu la 5++

:( :( mam dosyc wbijania sie czasami spedzam przy wbijaniu sie na serwer 1 godzine prosze jesli znacie jakis program dzieki któremu bende muk sie wbijac szybciej ił atw to wbiszcie jego nazwe
z gury dzienki

Opublikowano
Mam BB/Cler... 82lvl aktualnie FF do 100. Expie w JG cave w robe na mobach 80lvl. Probowalem z lgiht armor i liczba dedow sie zwiekszyla ... srednio dziennie mialem 2/3 dedy. Po zalozeniu la 5++

Wielkie dzięki, temat można zamknąć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...